Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πυροβολισμοί κατά του ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ! Όλοι καλά.

Μπαράζ πυρών απο ελαφρά όπλα δέχτηκε το πρωί το στρατόπεδο της Ελληνικής Δύναμης Αφγανιστάν! Ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν κατά του στρατοπέδου και η φρουρά έριξε στον αέρα για εκφοβισμό. Κανείς δεν έχει τραυματιστεί, λένε πηγές από το ΥΕΘΑ. Η κατάσταση στη Καμπούλ είναι έκρυθμη από το πρωί και πυρά και εκρήξεις ακούγονται ειδικά στη περιοχή που βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία.
Η Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής, μετά το επεισόδιο που είναι το σοβαρότερο που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της εκεί.
Αυτή τη στιγμή στο Αφγανιστάν βρίσκονται 98 Έλληνες.

4 σχόλια:

  1. Nα γυρίσουν άμεσα πίσω οι έλληνες μισθοφόροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα που ειναι τα Χρύσα αυγά να βγάλουν καμία ανακοινωσουλα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είναι άλλο πραγμα να κυνηγάς πεινασμένους Αφγανούς μαζί με την Αστυνομία στην Αθήνα και άλλο να έχουν και αυτοί όπλα...Τότε το παιχνίδι γίνεται πόλεμος και οι φλώροι στέλνουν άλλους στη θέση τους...

      Διαγραφή
  3. το ονειρο του καθε φανταρου ειναι να παει εκει γιατι η κονομα ειναι μεγαλη ας φανε και καμμια σφαιρα να εχει γουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.