Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Συνελήφθη 44χρονη ημεδαπή, μέλος εφορευτικής επιτροπής για νόθευση εκλογικού αποτελέσματος ψηφοφορίας σωματείου

Συνελήφθη μεσημεριανές ώρες της 27ης Απριλίου 2012, 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για «Νόθευση εκλογικού αποτελέσματος ψηφοφορίας σωματείου». Ειδικότερα, η 44χρονη, μέλος εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού τμήματος ψηφοφορίας σωματείου, κατά τη διάρκεια εκλογών εργαζομένων Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., που πραγματοποιούνταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από δικαστικό αντιπρόσωπο να αφαιρεί υπογεγραμμένους φακέλους με τη σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής και την υπογραφή δικαστικών αντιπροσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία και να τους τοποθετεί στην τσάντα της. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην τσάντα της ανωτέρω βρέθηκαν δεκατρείς (13) φάκελοι με τις σφραγίδες και τις υπογραφές της επιτροπής. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

3 σχόλια:

  1. ποιά νόθευση ; η κοπέλα ειχε φακελους με ψηφοδελτια και αντι να τα παρει απο το τραπεζι πηρε 13 φακελλους της δικαστικού. τιποτα άλλο . απλά πηρε λαθος φακελλους και τους εβαλε στην τσαντα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π.Α.Μ.Ε.κατα φαντασια νοθεια,βγαλτε τις κουκουλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΚΕ ΟΛΗ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΟΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.