Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

21 χρόνια μετά – Σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα

Στις 16-04-2012 Δεύτερη μέρα του Πάσχα, 21 χρόνια μετά την αποφοίτηση τους , μια παρέα παλιών συμμαθητών αποφάσισαν να ξανανταμώσουν. Προσκεκλημένοι κυρίως συμμαθητές που αποφοίτησαν από το 2ο Λύκειο Κιλκίς το 1991 μιας και οι περισσότεροι είχαν κοινή πορεία από το δημοτικό ακόμη, αλλά και όλοι εκείνοι που κατά καιρούς ήταν στα ίδια θρανία σε δημοτικό και γυμνάσιο. Ξεκινώντας μια προσπάθεια μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτού και αργότερα από στόμα σε στόμα, κατάφεραν να προγραμματίσουν μια συνάντηση ώστε να έρθουν πάλι κοντά, να επικοινωνήσουν, να θυμηθούν παλιές στιγμές, να γελάσουν, να συγκινηθούν.

Στην αρχή της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν στοιχεία, πληροφορίες και να θέσουν τις βάσεις για μια νέα συνεύρεση με μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή. Ομόφωνα αποφασίστηκε αυτή η προσπάθεια επανασύνδεσης να συνεχιστεί. Ημερομηνία της επόμενης συνάντησης ορίστηκε η 15η Σεπτεμβρίου και καλούνται όσοι δεν μπόρεσαν να ενημερωθούν την προηγούμενη φορά να επικοινωνήσουν με το e-mail apof91@gmail.com ώστε να έχουν πληροφόρηση για τις επόμενες δραστηριότητες της ομάδας. Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και η αδημονία έκδηλη στα πρόσωπά τους, να συναντήσουν παλιούς φίλους και συμμαθητές. Τα χαμόγελα πάγωσαν για λίγο όταν έγινε αναφορά σε δυο συμμαθητές που δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή, αλλά κανείς δε ξέχασε και θα είναι παρόντες στις μνήμες και στις καρδιές όλων των συμμαθητών!
Η βραδιά συνεχίστηκε στην εξοχική ταβέρνα Καλύβα, όπου οι απόφοιτοι του ’91 είχαν την ευκαιρία να απολαύουν το δείπνο τους, ακούγοντας τη μουσική της εποχής που άκουγαν όταν ήταν ακόμη μαθητές. Για αρκετούς το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στα νυχτερινά μαγαζιά του Κιλκίς και έμοιαζε σαν να μην πέρασε μια μέρα…

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.