Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη Δημάρχου Παιονίας στην Πυροσβεστική

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Παιονίας κ. Λαπόρδας Αθανάσιος την Τετάρτη 14-3-2012, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή αυτής κ. Γκαντίδη Χρήστο παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Καραθόδωρο Χρήστο, τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αριζάνη Ηλία.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα πυροπροστασίας και πολιτικής προστασίας της περιοχής ευθύνης της Π.Υ. Γουμένισσας, καθώς και το μείζων θέμα στέγασης της υπηρεσίας.
Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Διοικητή για τον επερχόμενο σχεδιασμό της υπηρεσίας εν’ όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Τέλος ο κ. Λαπόρδας αφού άκουσε προσεκτικά αυτά που του παρέθεσε ο Διοικητής, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Παιονίας θα είναι δίπλα στην Π.Υ. όπως άλλωστε υποδεικνύει η μέχρι τώρα άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.