Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη στελεχών Δ.ΕΠ.Α. στο Δήμο Κιλκίς

Στο Δημαρχείο Κιλκίς βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου -μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας Δ.ΕΠ.Α κ. Ευάγγελος Κοσμάς-, προκειμένου να ενημερώσουν τη δημοτική αρχή για την πορεία των εργασιών σύνδεσης του φυσικού αερίου με την πόλη του Κιλκίς. Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση των εκπροσώπων της Δ.ΕΠ.Α. ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ΕΠΑ (Εταιρία Παροχής Αερίου) Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία ανήκει και η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και η οποία θα αναλάβει την κατασκευή και εκμετάλλευση των δικτύων φυσικού αερίου (διανομή και προμήθεια) στην εν λόγω περιοχή, θα λάβει χώρα στις 24 Απριλίου 2012, ενώ βάσει πάλι των εκτιμήσεων των αρμοδίων το αργότερο από την έναρξη της νέας χρονιάς θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί πλήρως και το δίκτυο φυσικού αερίου που διαθέτει η πόλη του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.