Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

"Στη σύγχρονη εποχή οι γυναίκες δεν είναι πλέον τα θύματα, αλλά τα απαραίτητα συστατικά των λύσεων"

Γράφει η Νατάσα Σωτηριάδου
Υπεύθυνη γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο Κιλκίς-
Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς

Στις 8 Μαρτίου καθιερώθηκε η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ως αναγνώριση της προσφοράς της στην ανάπτυξη και ευημερία της οικογένειας και της κοινωνίας. 
Εμείς οι γυναίκες όμως – καθώς και όσοι εκτιμούν την ύπαρξη και την προσφορά μας- δε θέλουμε να έχουμε μια μέρα για να μας τιμούν, αλλά θέλουμε να χαιρόμαστε, έστω και μέσα από συχνές διεκδικήσεις, κάθε μέρα τα αγαθά που παρέχονται σε όλους μας.
Στη σύγχρονη εποχή οι γυναίκες δεν είναι πλέον τα θύματα, αλλά τα απαραίτητα συστατικά των λύσεων. Γι’ αυτό φέτος γιορτάζουμε τη δυναμική γυναίκα.
Τη γυναίκα, που παρ’ όλη τη δύσκολη δεδομένη κατάσταση δεν συμβιβάζεται, δεν παρασύρεται από τις κινδυνολογίες, συνεχίζει να προσπαθεί ψάχνει το ιδανικό, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων της!

13 σχόλια:

  1. «Η συμμετοχή της γυναίκας στο δημόσιο βίο βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το επίπεδο της αναπτύξεως κάθε χώρας.»
    Κωνσταντίνος Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η κα Σωτηριάδου δεν κατάλαβε σε ποιό όργανο συμμετέχει.
    Δε συμμετέχει σε φιλανθρωπικό σωματείο, ούτε σε πολιτιστικό σύλλογο, αλλά στην Τ.Ο. Ν.Δ. Κιλκίς και στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς. Επάνω στουσ τίτλους της ξέχασε το Ν.Δ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να ντρέπεται να το πει η κοπέλα!Χα χα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. esy re maga anonime....pes poios eise katarxas....giati otan xlevazeis prepei na les k poios eisai...toulaxiston leei poia einai...k an nomizeis oti esy eise poio sosialistis apo emena gheliese...oloi mages k anonimoi ginate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στις μερες κρισης που περναει η χωρα μας,ειναι αστειο να υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ασχολουνται με τυπολατρειες και τυπικουρες,εθελοτυφλωντας δηλαδη για την υπαρχουσα κατασταση και πολεμωντας με αυτο τον τροπο νεα ατομα,που ασχετως σε ποια παραταξη δραστηριοποιουνται,εχουν κατι νεο να προσφερουν και να παρουσιασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή το να παραλείπεται η βασική ιδιότητα δηλ. οτι η κυρία είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. χωρίς να αναφέρεται το ποιάς ΝΟ.Δ.Ε. είναι τυπολατρεία? Αυτό δείχνει άγνοια των πραγμάτων όπου υποτίθεται οτι συμμετέχει! Θέλω να πω οτι δε μπορεί να ασχολούνται άσχετοι με τα θέματα αυτά! Και αν δε γνωρίζει πρέπει να το μάθει το πού συμμετέχει. Δεν είναι πασαρέλα ομορφιάς η όποια κομματική Οργάνωση, αλλά χώρος που χρειάζεται στοιχειώδεις γνώσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευτυχως που υπαρχεις εσυ ο σχετικος με τον μανδυα του ανωνυμου να οριοθετεις καταστασεις και να βαζεις ταμπελες.
    δεν ασχολουμαι με κομματα,ομως κατι τοποθετησεις σαν την δικη σου με πειθουν οτι οσο υπαρχουν ατομα με το σκεπτικο σου στην οιαδηποτε παραταξη,μονο κριση και χρεη θα εχουμε,ανοητε νεοελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ είσαι βλάκας παλαιοέλληνας 0411 όταν δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα και ασχολείσαι για να πουλήσεις εξυπνάδα! Εφόσον δεν ασχολείσαι με τα Κόμματα, όπως δηλώνεις, τι σε ενδιαφέρει η παραπάνω παρατήρηση του 0353 ??

      Διαγραφή
  8. εγω επειδη δεν ασχολουμαι οπως προειπα και προφανως εσυ ο δημοκρατης μου αφαιρεις το δικαιωμα του σχολιασμου και της οποιας κριτικης (03:53 + 12:40) γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο σαν καλο κομματικο στελεχος στον σαμαρουλη να τον ειδοποιησεις και μας ζαλιζεις τον ερωτα εδω δημιουργωντας εντυπωσεις? μηπως εισαι απο αυτους που απο κοντα λενε αλλα και απο τον υπολογιστη αλλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμία δε θίξαμε το κοριτσάκι! Αφού θέλει να συμμετέχει και θέλει να κάνει και δημοσιοποίηση των κομματικών της τίτλων καλό είναι να ξέρει πού συμμετέχει και να το επισημαίνει σωστά!
      Κριτική και σχόλια κάνε όσα θέλεις, αλλά εσύ έρριξες πρώτος τον λίθο του αδίκου χαρακτηρίζοντάς με εμένα τον ανώνυμο ανόητο νεοέλληνα.
      Το παραπάνω σχόλιό σου ήταν " από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα" !
      Χαιρετίσματα !

      Διαγραφή
  9. ειμαι οσο ψυχραιμοτερος μπορεις να φανταστεις,αλλά σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου για την ψυχικη μου κατασταση...
    οπως και να εχει,αδίκως γινεται αυτος ο διαλογος..καλο θα ηταν αν εχεις την οποιαδηποτε απορια ή παρατηρηση επι της αναρτησεως και εφοσον γνωριζεις προσωπα και πραγματα
    (για να εισαι σε θεση να κρινεις τοσο εξειδικευμενα)να επιχειρησεις επιτοπια και προσωπικη ενημερωση και παραινεση με το εν λογω ανηρτημενο προσωπο.αυτα..
    οσο για την κανελα,ευχαριστω.σε περιοδο κρισης,καθε αγαθο περαν των μεσαζοντων ειναι καλοδεχουμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαυμάσια ! Βγάλαμε άκρη !
      Σε κάθε περίπτωση δε θέλω να κάνω το σύμβουλο κανενός!
      Ούτε κομματικό στέλεχος είμαι.

      Διαγραφή
  10. Άσε μας ρε γκομενάκι μιλάς κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.