Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας: "Η φωτογραφία της ημέρας από την Χαλκιδική"

"Ένας ύποπτος, ξενόφερτος, εισαγόμενος ταραξίας, που ήρθε για φασαρίες οπλισμένος με σίδερα και ρόπαλα! Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΧΤΑ για τα σημερινά επεισόδια στις Σκουριές!  Γιατί ρε; Γιατί αυτόν τον καημένο τον παππού τον ρίχνατε χημικά; Τι σας έκανε; Σας επιτέθηκε; Τα παιδιά; Τι φταίνε; Οι έγκυες; Σας φάγανε το φαΐ; Δεν σας νοιάζει καθόλου δηλαδή εσάς "ΜΑΤ"; Μπράβο σας. Και εις ανώτερα!!! Έτσι η El Dorado-Ελληνικός Χρυσός! Καθίκια!!!" 

9 σχόλια:

  1. Ο λαικισμος στο φορτε !!!
    τι σας εγραφα? οτι θα παρουν και τα παιδια μαζι τους? Τελικα πηραν τον παππου. μου θυμιζει εκλογες που ψιφιζουν και οι πεθαμενει...τωρα αυτος ο ανθρωπος μπορει να εχει γνωση για το flash smelting?? ( καλα , καο τολης που την εχει θα μου πεις)
    και επιδι τα λογια ειναι λογια , δειτε το xalkidiki focus,ta video, δειτε και τους 3000 κοσμο, θα διαβασετε και το αστυνομικο δελτιο -ξενοι μεσα στα πραγματα τους βομβες μολοτοφ.... Στο αγαπημενο δασος του οικολογουντα παπαγεωργιου.Να παρουμε φωτια !! Αφριζει δεν αφριζει ο τολακος , ολοι η αληθια στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζεις πως ο παππούς βρισκόταν και στο φυλάκιο όταν επιτέθηκαν 500 σε 35? Αν θελαν να κάνουν σπέκουλα με τον παππού δε θα την έκαναν από τότε?
      Σοβαρέψου.

      Διαγραφή
  2. ότι και να προσπαθείς να πεις 2:36 ,αυτό που έγινε σήμερα στη Μεγάλη Παναγιά και στο Χοντρό Δένδρο ήταν μεγαλιώδες.Στην Αθήνα το περίμεναν και στην Χαλκιδική έγινε το μεγάλο μπαμ!!!Και ακόμα δεν είδατε τίποτα!!!Ο κόσμος είναι αποφασισμένος δεν ξεπουλιέται στους Καναδούς κι εσύ τραγούδα όσο θες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κακοπληρωμένες από τον ελληνικό λαό, αλλά πάνοπλες και περήφανες "ημέτερες" δυνάμεις των ΜΑΤ, υπεραμύνθηκαν χθές σθεναρά των ιδεωδών του Μπόμπολα και της Eldorado και κατατρόπωσαν τις ορδές του εχθρού ελληνικού λαού (άντρες, γυναίκες και παιδιά, νέους και γέρους, ντόπιους και συμπαραστάτες) που ανηφόριζε προς τις Σκουριές, θεωρώντας λανθασμένα οτι το μέρος αυτό ανήκει ακόμα σε ό,τι έχει απομείνει από την πάλαι ποτέ ελεύθερη Ελλάδα. Στις Σκουριές κυματίζει σήμερα περήφανη η Καναδική σημαία.

      Διαγραφή
  3. Πολίτες εργαζόμενοι του Μπόμπολα και των Καναδών, αφήστε τις δικαιολογίες και μην κρύβεστε πίσω από τα συμφέροντα των εταιριών χρυσού. Η ανάγκη έφερε την ανοχή και την εκμετάλευση και τώρα από αφεντικά γίνατε δούλοι ! Αλλάξτε την πορεία της Χαλκιδικής , είναι στο χέρι σας ! Παραιτηθείτε από τα μεταλλεία της καταστροφής και εργαστείτε για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου σας. Σταματείστε να πουλάτε τη γη και το νερό σας , εκεί βρίσκεται το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας . ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 30.4
    onira....

    1.30
    sovarepsou.

    thelate NATO, EE, tora pare kai ligo Kanada. (h fYROM DEN EXEI GIA MAS OYTE H BOYLGARIA, ALLA EXOYN TO IDIO ERGOSTASIO STH BOYLGARIA POY THA KANOYME EMEIS SE 3 XRONI ATHA LITOYRGISEI..... "gia na gyrizei o ilios, theli doylia poly ..."
    To Kke , oyte o syriza den vgikan, alla otan vgoyn etimasthte gia metalia me ellhnikh simea , kai pali tha pame na doylepsoyme. EISASTE OI GRINIARIDEs GIA NA GRINIAZETE. PARTE TORA KAI TON PAPAGEoRGIOY , SE EMAs TELEIOSE.
    o pappoys tis fotografias , grafei sto respentza o gios toy, exei ar...kai ithele na direi kosmo!! Htan leei palia lokatzis!!! Ayton tora ti ton pirazei, oi Kanadi? Alla oi amerikanoi den ton pirazan , xaxaxaax, ton pirazei pu den tha ginei to diko tou.
    eimaste Ellas trelokomeio.
    OKOSMOW ME DOULIA ZEI , OXI ME KLEPSIMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά καραγκιόζη 06:42 AM δεν θα μας πεις εσύ ποια δουλειά θα κάνουν κάποιοι και πότε θα αποφασίσουν να τα βάλουν με ποιον.
      Η αρρώστια του μυαλού σου που βλέπει δίπλα στη λέξη δουλειά μόνον τη λέξη μεταλλεία δεν μας ενδιαφέρει. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες δουλείες. Η εταιρεία σου όμως θέλει να πάψουν να υπάρχουν για να ελέγχει τον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Laikizeis pali!!!
      Kai metalleia eixame, kai toyrismo kai mellisia , ta panta. KAI THA TA EXOYME. O TOLAKIS SOY TA APOKLEIEI . O Tolis leei poles fanatasiosois typoy anapiria..radio Volos alla ayta ta paravlepeis!!!
      leei tis makakiew kai den soy ftaio ego poy ta pisteyeis . Ollwste, ygia soy eyxome kai perimeno kapote na peis ton eayto soy karagkiozi toy Tolh. PANTOS EMEIS JEFYGAME APO TON PARAMYHA.

      Διαγραφή
    3. Έχετε μεταλλείο open pit στη Χαλκιδική ρε άρχοντα? Και σταμάτα κάθε δυο λέξεις να λες Τόλης. Δεν ανέφερα καν το όνομα του και δεν με πολύ ενδιαφέρει τι λέει.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.