Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πολίτες Αριστοτέλη: "Σε εξέλιξη η επιχείρηση "Στάχτη στα μάτια" της κοινωνίας της Β.Α Χαλκιδικής"

Σε αγωνιστικές επάλξεις οι Μαδεμοχωρίτες...
«Καλοπιάσματα»...,στοχοποιήσεις και εκκλήσεις για αριθμητική ενίσχυση από «ακτιβιστές», εκτός Χαλκιδικής, περιλαμβάνει το «μενού» της ολιγάριθμης γκρούπας, που λυμαίνεται τη ΒΑ Χαλκιδική. Οι επαγγελματίες της παραπλάνησης και της πόλωσης, που ταλαιπωρούν τον τόπο με τις «δράσεις» τους, επιχειρούν τώρα με τα γνωστά προπαγανδιστικά τους τεχνάσματα να αντιστρέψουν το δυσμενές κλίμα, που έχει διαμορφωθεί σε βάρος τους και να εμφανίσουν εαυτούς από θύτες ..., θύματα...!!! Παλιά μου τέχνη κόσκινο..., θα συμπληρώσουμε εμείς. Ας δούμε όμως μαζί την επανεκκίνηση της προπαγανδιστικής τους μηχανής...

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ... ΕΓΙΝΑΝ «ΑΡΝΑΚΙΑ»!Ενώ λοιπόν το μεσημέρι της Τρίτης έσπασαν τα κεφάλια και τα χέρια 4 Μαδεμοχωριτών, σχεδόν το ίδιο βράδυ η Μ.Παναγία γέμισε από φυλλάδια, που καλούσαν τους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν τον αλληλοσπαραγμό και την αιματοχυσία... Τι υποκρισία; Από τη μία να κόβεις το μεροκάματο εργαζομένων. Να τους λιθοβολείς και μετά να τους «νουθετείς»;;; Δεν υπάρχει ...
Τώρα μην αναρωτηθείτε που βρέθηκαν λεφτά για τις «προκηρύξεις»;; Το έχουμε ξαναπεί λεφτά υπάρχουν στις τάξεις των οικολογούντων. Τόσο χρόνια τραγάνισαν και το μεδούλι αυτής της χώρας... και τώρα «επενδύουν» στο χάος και το διαμελισμό της. (Δείτε εδώ)

ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ... Η αυθόρμητη ανάβαση εκατοντάδων εργαζομένων και απλών κατοίκων των Μαδεμοχωρίων στις Σκουριές, που δεν έχουν ακόμη εργασιακή εξάρτηση από την μεταλλευτική εταιρεία, έσπειρε τον πανικό στις τάξεις τους. Από εκείνη τη στιγμή έχουν αποδυθεί σε έναν «αγώνα επανασυσπείρωσης» εξωχαλκιδικιώτικων δυνάμεων. Κυριολεκτικά τις τελευταίες μέρες ζούμε έναν ορυμαγδό ανακοινώσεων από οικεία προς τις προθέσεις τους κόμματα, οίκο-συλλογικότητες, blog, MME και γενικότερα απο τον κάθε πικραμένο οικολογούντα.... (Δείτε εδώ, εδώ και εδώ)
Μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η απελπισία τους, που έφτασαν στο σημείο να ξεθάψουν άρθρα προηγούμενων ετών για να πείσουν κόσμο εκτός Χαλκιδικής ,ότι αυτή η επένδυση δεν αφορά μόνο τη Χαλκιδική... (Δείτε εδώ)

ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ
Μέσα στον κυκεώνα σπασμωδικότητας που έχουν βρεθεί δε διστάζουν να στοχοποιούν εργαζόμενους και θεσμικούς παράγοντες, επειδή έμειναν ανυποχώρητοι στους τσαμπουκάδες και τα νταηλίκια τους. Μην έχοντας μάλιστα πολλοί από αυτούς κάνει μεροκάματο στη ζωή τους στον ιδιωτικό τομέα, έφτασαν στο σημείο να ποινικοποιήσουν τις φόρμες εργασίας των μεταλλωρύχων..., ενώ συνεχίζουν να περιφέρουν από ανακοίνωση σε ανακοίνωση τον ελαφρά τραυματία ακτιβιστή ως «θύμα πολέμου»... (Δείτε εδώ), ενώ η αλήθεια είναι άλλη...(Δείτε εδώ).

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! Η αυθαιρεσία τους δε σταμάτησε στο βουνό... Όταν κατέβηκαν άρον-άρον από εκεί , για να δικαιολογήσουν το μεροκάματο τους , κατέλαβαν επί τριήμερο το δημαρχείο της Ιερισσού, θέλοντας να αποκτήσουν εκ νέου ένα «αγωνιστικό» σημείο αναφοράς. Αδιάφορο βέβαια για τους κακομαθημένους του συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα, οι λειτουργίες των υπηρεσιών του δήμου και οι ανάγκες των δημοτών.
Επειδή όμως θολοκουλτούρα και ακτιβισμός είναι ο αγαπημένος τους συνδυασμός, πέταξαν τα μαύρα... από το δημαρχιακό μέγαρο και το ξαναέντυσαν στα «λευκά»... με στίχους του Ελύτη, για να «ευαισθητοποιήσουν» οι αναίσθητοι στη θέα των τραυματισμένων συγχωριανών τους , κατοίκους της Ιερισσού, που τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Άλλοι από κόπωση και άλλοι από αηδία...
Συναισθήματα που αναμένεται να κορυφωθούν την 25η Μαρτίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται να μετατρέψουν τη μαθητική παρέλαση... σε προσωπική τους παρέλαση, πάντα για επικοινωνιακά και μικροπολιτικά τους οφέλη.

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΔΕΜΟΧΩΡΙΑ Η συντριπτική πλειοψηφία των Μαδεμοχωριτών, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει δουλειά και δημιουργία γιʼ αυτό το λόγο και έσπευσε μαζικά στις Σκουριές, για να δώσει ένα τέρμα στον παραλογισμό των «αυτόκλητων» σωτήρων της Χαλκιδικής. Ένας κόσμος που είναι καθʼολα υποψιασμένος για το ποιος είναι ο ρόλος αυτής της προβοκατόρικης συμμαχίας. Ένας κόσμος ενωμένος πια, όπως το 2003, βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις για να προστατέψει το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου, από εξτρεμιστές εγχώριους και μη...(Δείτε εδώ και εδώ)

ΥΓ Αλήθεια τι γυρεύουν στη Μ.Παναγία τις τελευταίες δύο ημέρες , πρόσωπα άγνωστα προς τους κατοίκους; Από που μας ήρθαν αυτοί οι «παράξενοι επισκέπτες»; Και για ποιο λόγο;. Η συνέχεια και οι απαντήσεις της..., προσεχώς...

12 σχόλια:

  1. Αλήθεια "πολίτες του Αριστοτέλη",
    Απο πού και ως πού κάποιοι άγνωστοι Ευρωπαίοι διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας; Για ποιό λόγο; Και ποιός τους πληρώνει;
    Γιατί κάποιοι νοιάζονται για τα δέντρα που κόβονται στον Αμαζόνιο; Τι τους νοιάζει; Ποιός τους πληρώνει;
    Γιατί κάποιοι μάχονται για να σταματήσει το κυνήγι της φάλαινας και της φώκιας; Τι τους νοιάζει; Ποιός τους πληρώνει;
    Γιατί το καράβι ξεκίνησε να πάει στη Γάζα; Ποιοί ήταν μέσα; Τι τους ένοιαζε; Ποιός τους πλήρωσε;
    Γιατί στέλνουμε βοήθεια σε σεισμόπληκτους και πλημμυροπαθείς σε άλλα μέρη του κόσμου; Τι μας νοιάζει; Ποιός μας πληρώνει;
    Γιατί, λέτε, να νοιαζόμαστε για τον Κάκαβο και την ανατολική Χαλκιδική αν δεν είμαστε "Μαδεμοχωρίτες", Τι μας νοιάζει; Ποιός άραγε μας πληρώνει;
    Αναρωτιέστε από πού ήρθαν και γιατί οι "παράξενοι επισκέπτες", οι συμπατριώτες σας. Και δεν αναρωτιέστε απο πού ήρθαν και γιατί οι ακόμα πιο παράξενοι Καναδοί αφέντες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος στη Χαλκιδική αντιστέκεται στους χρυσοθήρες και τους πληρωμένους τραμπούκους των εταιριών , γιατί απλά αντιλαμβάνεται ότι τα μεταλλεία έφεραν την καταστροφή στο τόπο τους , ενώ θα μπορούσαν να είχαν αναπτυχθεί τουριστικά , όπως το πρώτο και δεύτερο πόδι, χωρίς να έχουν ανάγκη κανένα προστάτη. Αρα , μεταλλεία και καταστροφή η τουρισμός ανάπτυξη και υγεία ;; Aυτή είναι η αλήθεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΤΑΣ ΤΟΥΣ: από τη WIKIPEDIA:
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

    Χρήστος Πάχτας
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

    Ο Χρήστος Πάχτας είναι Έλληνας πολιτικός.

    Γεννήθηκε στην Αρναία Χαλκιδικής το 1951. Σπούδασε Χημεία στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών. Το 1986 τοποθετήθηκε νομάρχης Χίου, ενώ το 1988 νομάρχης Έβρου. Εξελέγη Βουλευτής Χαλκιδικής με το ΠΑΣΟΚ το 1989 και επανεξελέγη το 1990, 1993, 1996 και 2000. Διετέλεσε Υφυπουργός Βιομηχανίας στο διάστημα 1993-1994 και Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας στο διάστημα 1996-2004.

    Το Δεκέμβριο 2003 ενεπλάκη στο σκάνδαλο αγοράς και μεταπώλησης των Μεταλλείων Κασσάνδρας. Στις 23 Ιανουαρίου 2004 παραιτήθηκε από το αξίωμα του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας εξαιτίας του σκάνδαλου που προέκυψε από την εισαγωγή τροπολογίας σε αναπτυξιακό νομοσχέδιο που επέτρεπε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς να κατασκευάσει τουριστικές εγκαταστάσεις σε παρακείμενη δασική έκταση.[1]

    Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη δήμαρχος στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής με ποσοστό 51,67 %.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ύφος και το ήθος του ποστ μας αφήνει να καταλάβουμε ποιός παράγοντας κρύβεται πίσω από του δήθεν "Πολίτες του Αριστοτέλη". Είναι δυστυχώς κάποιοι που ενω γεννήθηκαν στη Χαλκιδική είναι τόσο κοντόφθαλμοι και εγωιστές που ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους. Δεν έχουν αναφέρει ότι τα πσοσοστά του καρκίνου αυξήθηκαν δραματικά στη Μ. Παναγία μετά τις δραστηριότητες της TVX. Δεν αναφέρουν ότι το νερό που άφθονο πότιζε τα χωράφια και τον κόσμο του χωριού τώρα πιά δεν φτάνει , μετά της δραστηριότητες της TVX. Όσο για την καινούργια εταιρία ELDORADO Gold μπείτε απλά στο site της για να δείτε το έργο της και το περιβάλλον που δημιουργεί στις τριτοκοσμικές χώρες όπου πάει.Ντροπή σας κύριε "πολιτικέ άνδρα". Το όνομα σας δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκεται σε σκάνδαλα.Ντροπή σας που δεν σκέφτεστε τι θα αφήσετε πίσω σας για τις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις εισαστε η νεα γενια που διεκδικει το μελλον, εσεις εισαστε το μελλον μας? θεος φιλαξει!!!
      κι επειδι λετε πολλες βλακιες, ξαναδειτε , ποιως κραταει ροπαλα, ποιως εχει στα ποδια του πετρες, ποιος εχει κρανος, ποιως εχει τα χημικα. ΟΧΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ.ο εργατης ηταν η θαλασσα που δεν περιμενε ο σχεδιαστης πολεμου.
      Μεγαλωσατε πολυ λαθος,σαν πριγκιποπουλα, αλλα που θα παει ,θα στρωσετε, λιγη πεινα ακομα, να χασετε την εθνικη περιφανια πηγενοντας στην Βουλγαρια για δουλιες ¨η στην Fυrom. και να λετε ναι, αλλα εμεις δωσαμε τα φωτα στην Ευρωποι. Σημερα παντος φυσατε κατα του ΦΩΣ , κατα της λογικης και εισαστε υπερ του μπαχαλου. Δεν υπαρχουν νομοι για εσας και αυτο ειναι τρομακτικο.......Αγοραζουν οι ΤοΥρκοι τον Σκορπιο, θα αγορασουν ολοι την Ελλαδα σε λιγο αλλα εσας σας πιραζει η επενδυση.Λες και φροντησαν οι γωνεισ σας να επενδυσουν στο μελλον σας. Αν εχεις σπουδεσ αλλα δεν εχεις που να δουλεψεις? Παλι το κρατικο χρημα -παιδεια παλι εξω θα την πουλησετε. Να λεγατε , οσοι εχετε γονεις μη αγροτες , δημ. ηπαλληλους ας προσεχανε!! Αλλα οταν τρωμε , δεν μιλαμε λεει η παροιμια, και δεν ενοω το κλεψιμο.ΤΟ ΨΩΜΙ αλλα ειχαν και το μπεικον.

      Τελος. Κανετε λαθος για τους μεΤαλλωρυχους, εμεις μαζι με τον Παχτα μας ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΑΙΩΤΗς οχι Βολιωτης σαν τον φιλο σας τον παρανοικο Παπαγεωργιου. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΕς ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥς ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Λ Α Γ Ο ς. ετσι κανουν τα παλικαρια. αυτο ελπιζω το τελευταιο να το καταλαβατε.
      ηταν η Ε Π Ι Λ Ο Γ Η Μ Α ς , δημοκρατικη
      δεν εισαι υποχρεομενος να συμφωνεις , διαμαρτηρισου απο εκι και περα ομως
      BACK OFF.

      Διαγραφή
  5. Άνθρωπε μπορείς όμως να καταλάβεις πως δεν απευθύνεσαι σε κάποιο κομματικό ή οποιουδήποτε άλλου ατόμου στρατό; Σε ανθρώπους που αγωνίζονται για να υπερασπίσουν τον τόπο τους. Επειδή εσύ φίλησες κατουρημένες ποδιές και έγλειψες τα πόδια του Πάχτα και του κάθε λαμόγιου πολιτικάντη για μια θέση εργασίας δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ. Και αν θέλουν πόλεμο αυτοί οι κύριοι θα τον έχουν. Γκε γκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ανθρωπε , μπορεις να καταλαβεις οτι δεν απευθυνομαι στο δικο σας θεμα αλλα στο δικο μας? καλα κανεις και δεν το θελεις. Μονο που οπως διαβασες επανω , εμεις το 51,% ψηφισαμε ΝΑΙ!!! ολοι η Ιερισσος ψηφισε οχι . Αλλα ειναι ο τοπος μονο των Ιερισσοτων? καποτε αντιδρουσε κατα 50% και η ΜΠ. ιδες κατι τετοιο τωρα? ειναι η ομαδα τον 40 πολιτων στο βουνο ολοι αυτοι που αντιδρουν? γιατι δεν πηγαν ολοι η ιερισσοτες???
      καλη ερωτηση. γιατι?
      Σκανδαλο δεν υπηρχε. κατηγορηθηκαι για χριματισμο, μετα βγηκε η καρακαξα στον Ταρζαν και ειπαι οτι ειναι αρρωστη , οτι τα εβγαλε απο το νου της....ρωτα μεγαλητερους να σου επιβεβαωσουν.
      Σεβασου εσυ εμενα και εγω θα σεβαστω εσενα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Εθνικιστής Μακάκας24 Μαρτίου 2012 στις 8:09 π.μ.

      04:34
      Τι είναι αυτά που λες. Επειδή «βγήκε η καρακάξα στον Ταρζαν και είπε οτι είναι άρρωστη , οτι τα έβγαλε από το νου της....» σημαίνει πως δεν υπάρχει σκάνδαλο. Τότε γιατί τον «καθάρισαν» από το κόμμα και κατέβηκα σαν αντάρτης στις εκλογές (με τα χρήματα ποιου άραγε αναρωτιέμαι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό?) Πρέπει να κουβαλάς πολλή υποκρισία μέσα σου ή έχεις μια «ιδιαίτερη» λογική η οποία χρήζει παρακολούθησης θα έλεγα.
      Υ.Γ. Για τους ΜεγαλοΠαναγιώτες τα είπε ο Δελιγιώβας. Αν σου διέφυγε ρίξε μια ματιά στο βίντεο .

      Διαγραφή
    3. Ειναι μεγαλη ιστορια , δεν θα την αναλυσω για το κοινο του νομου σας. Παντος δεν χριματιστηκε!!! ακουσες να ανακετευετε στα δικα σας ο Παχτας?
      Κανε τον αγωνα σου κατα της μεταλειας σε εσας και εμας ασαι ησυχους στον δικο μας αγωνα.Δεν ζηταμε ενισχυση απο κανεναν . ασχολεισου εθνικιστη Μακακα, με την τοπικη σας οικονομια να μην ψωνιζετε στην fyrom.
      να μην αγοραζετε εκει βενζινα και κλεινουν τα δικα σας τα πρατηρια. δωστε και καμια δραχμη-ευρω στον Ελληνα οδοντιατρο ( που σπουδασε στην Φυρομ και τωρα αντιδραει που του φευγει πελατεια.) Ειναι τοσα θεματα που μπορεις να ασχοληθεις και να κλαις η να γελας με το χαλι της Ελλαδας μας..... ειδες τον Ευαγγελατο???? με τον Τολη και Μοσχοπουλο??? Απλα τα πραγματα.

      μπορει να μην ειπε κανενας"επονημος" στον αερα ,αλλα τι γινετε με τους Ιερισσοτες που ειναι υπερ και θελουν δουλια στο μεταλλειο? Δεν τολαμνε να μιλησουν γιατι θα λιντσαριστουν, αυτες ειναι η καταγκελιες τον παιδιων ....)

      Διαγραφή
  6. Τι να πεις και τι να σχολιάσεις. Πολίτες Αριστοτέλη λέτε πολλές ανακρίβειες και σπέρνεται πανικό. Επίσης δεν είστε ειλικρινείς. Σε προηγούμενο άρθρο σας αναφέρατε πως ήρθαμε στην Μεγάλη Παναγία με ένα κάρο κάμερες για ‘’δουλειά’’. Υποδείξτε μου διαφορετικά πλάνα από αυτές τις «τόσες πολλές» κάμερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παίξτε με τα καθρεφτάκια που σας χάρισε ο μέγας Πάχτας. Κάντε τεμενάδες για να πάρετε ένα μισθό. Δεν σκέφτεστε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας. Καταστρέφετε τον τόπο σας! Ντροπή σας, με τον πουλημένο σας δήμαρχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σας βρισκωταν ενας Παχτουλης, θα βλεπατε το φως το αληθινο. παρτε τωρα τα Φωτα του Τολη, σας τον χαριζουμε. ασε , εδω που τα λεμε, μετα απο
      αυτο το φιασκο θα θελησει να μενει εδω??? Αλλα καντε τον επιτιμο, να σας προκαλεσει κανα εμφυλιο, ο ανθρωπος ειναι μανα για ιντριγκες. "αυτην την στιγμη εχουμε εναν παραλυτο"-ραδι Βολος. Τα χαρτια των γιατρων απο θεσσαλονικη αλλα λενε. Πυτε μωλωπα!!! χαχαα, γελαω αλλα για κλαματα ειναι.
      εχουμε ακουστα και τους τοπικους σας πολιτικους. Τσιτουριδης. Κιλτιδης....
      αντε να μας ζησουν. και αλλα 1000 χρονιια σκοταδισμο, αλλα οχι σε εμας!
      ειμαστε οι πρωτοποροι ..αλλα σε εσας που να φτασει το αερακι της θαλασσας, να καθαρισουν τα μυαλα σας, πιστευω οτι καλα ειναι και δικα σας απλα...ο τολης ειναι ασσος στην παραπλανηση.....αντε ακμα αυριο , κι ας τολμηση να πατηση στο βουνο!!( ππου ασε, δεν τολμαει, θα βαλει μπροστα κατι Κιλκισωτες , θρακιωτες.....οπως και επιχειρισε αλλα που να το καταλαβετε....για μας τελειωσε, ευχομαι και σε σας να τελειωσei σε 5 χρονια, να μην βρουν αρκετο νερο για να μην εχει ποιον να δυχασει ο κακουργος. Εμεις ξεραμε πανα οτι εχουμε πολυ χρυσο.και οταν θα μας πεις ξανα πουλημενους, με τα μυαλα που κουβαλαει η Ελλαδα , παντα εδω θα ειμαστε. παρε και αυτο απο το Capital http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1448342

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.