Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Που και πως θα απογραφούν όσοι λαμβάνουν επιδόματα

Ξεκινά σήμερα η απογραφή των δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων από το υπουργείο Υγείας προκειμένου να συσταθεί Ενιαίο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Παροχών. Όσοι δεν απογραφούν θα σταματήσουν να λαμβάνουν το επίδομα, προειδοποιεί το υπουργείο Υγείας.
Που και πότε θα πάτε;
Ειδικότερα, ξεκινά η διαδικασία καταγραφής των κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων που δίνονται σήμερα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας προκειμένου να διαπιστωθεί καταρχάς ποιοι τα δικαιούνται και ποιοι όχι αλλά και για να δημιουργηθεί το εθνικό μητρώο.
Η διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί μέσα από τα ΚΕΠ, τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού, θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαρτίου ενώ θα τηρηθεί αλφαβητική προτεραιότητα.
Ειδικότερα η απογραφή με βάση το όνομα θα γίνει ως εξής:
Α έως Ι, θα γίνει από 01-02-2012 μέχρι 15-02-2012
από Κ έως Ο, θα γίνει από 15-02-2012 μέχρι 29-02-2012.
Από Π έως Ω, θα γίνει από 01-03-2012 μέχρι 16-03-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.