Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ “ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ”: "Η Ανάσταση δεν θα έρθει, αν δεν γκρεμίσουμε αυτό που μας σκότωσε…"

"Σήμερα θα αναφερθούμε στην τρέχουσα επικαιρότητα, που μας αφορά όλους αλλά περισσότερο αφορά το μέλλον των παιδιών μας. Τελεσίγραφο ΔΝΤ και εταίρων. Μέχρι 17 Ιανουαρίου πρέπει να γίνει το περίφημο "κούρεμα" πάνω όμως από 50%. Τι σημαίνει αυτό? Πολυ απλά μερική χρεωκοπία. Προσέξτε όχι επαναφορά στην δραχμή, αλλά μέσα στο ευρώ με τα χέρια δεμένα, το κεφάλι σκυμμένο και παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Θα παραχωρήσουμε με λίγα λόγια ότι μας ανήκει για το οποίο έχουν συμφέρον οι μεγάλες δυνάμεις. Το 2012 δυστυχώς θα είναι είναι η χρονιά που θα μείνει στην ιστορία ώς η χρονιά του μεγάλου ξεπουλήματος. Την ευθύνη δυστυχώς την έχουν όλα τα πολιτικά κόμματα, εμείς οι απλοί πολίτες που κοιμόμαστε μακαρίως και πάνω από όλα το μεγάλο Πασόκ και ο μέγιστος ΓΑΠ.
Η Ανάσταση δεν θα έρθει, αν δεν γκρεμίσουμε αυτό που μας σκότωσε…
Χρόνια πολλά σε όλους, ο Θεός να σας ευλογεί κα να σας δίνει Δύναμη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.