Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Απάτη σε βάρος ηλικιωμένων

1) Χθες (12.01.2012) το πρωί, στη Βέροια, άγνωστος άνδρας, πλησίασε 89χρονη ημεδαπή και προσποιούμενοι ότι ο γιός της χρωστάει χρήματα στην εφορία, έπεισε την ηλικιωμένη να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ.
2) Χθες (12.01.2012) το μεσημέρι, στο Νέο Σούλι Σερρών, δύο άγνωστοι δράστες (ένας άνδρας και μία γυναίκα) επισκέφτηκαν την οικία 90χρονου ημεδαπού. Η άγνωστη γυναίκα προσποιούμενη υπάλληλο Εφορίας, απαίτησε και έλαβε από τον ηλικιωμένο το χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ για δήθεν τακτοποίηση οφειλής του εγγονού του, ενώ ταυτόχρονα ο άγνωστος άνδρας χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε επιπλέον από την οικία το χρηματικό ποσό των (11.300) ευρώ.
Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.