Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ψήφισμα διαμαρτυρίας Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας ενάντια στην εξόρυξη μεταλλευμάτων από το Πάικο

Η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 12-1-2012 και ώρα 6 μ.μ. καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις του ΥΠΕΚΑ για εκμίσθωση δημοσίων και δημοτικών δασών στο νομό Κιλκίς και ειδικότερα στην περιοχή Φανού – Σκρα - Μαύρο δέντρο. Δηλώνει πως, όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο Δημάρχου του Δήμου Παιονίας, τίθεται θέμα κόκκινης γραμμής, διότι από την δραστηριότητα αυτή επηρεάζεται αρνητικά η υγεία των δημοτών, η ποιότητα του νερού και η ακεραιότητα του φυσικού κάλλους του Παΐκου.
Η Δημοτική Κοινότητα, εκφράζοντας την αγωνία και τη βούληση των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας, δηλώνει πως δε θα επιτρέψει καμία παρέμβαση στο Πάικο, είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τον φυσικό πλούτο της περιοχής πάση θυσία και να προασπίσει το δικαίωμα των κατοίκων να απολαμβάνουν την ποιότητα ζωής που προσφέρει το βουνό μας στην ευρύτερη περιοχή.
Ενώνουμε τη φωνή διαμαρτυρίας με αυτή της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ενάντια στην εξόρυξη μεταλλευμάτων από το Πάικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.