Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στο Κιλκίς: Το Πανηγύρι του Αγίου Τρύφωνος και το Κουρμπάνι θα εορτασθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Στενημαχιτών Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ», ανακοινώνουν ότι με άδεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ, το Πανηγύρι του Αγίου Τρύφωνος και το Κουρμπάνι που γίνεται κάθε χρόνο την 1η του μηνός Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Τρύφωνος, θα μεταφέρεται κάθε χρόνο και θα εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του μηνός Φεβρουαρίου όπως γινόταν και παλαιότερα μέχρι και την δεκαετία του 1980.
Αυτό γίνεται για να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν αν εορτάζεται καθημερινή ημέρα.
Έτσι φέτος το Πανηγύρι θα εορτασθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με το παρακάτω πρόγραμμα.
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου Ώρα 4:30 μ.μ. Αγιασμός και άναμμα των καζανιών
Ώρα 5:00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετά το πέρας του οποίου θα προσφερθεί κρασί και τσίπουρο (ανακάτεμα του κουρμπανιού).
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου Ώρα 7:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο τέλος της οποίας θα μοιρασθούν σταφύλια και το Κουρμπάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.