Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ευχαριστήριο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς που σε συνεργασία με τον Δήμο της Πέλλας πραγματοποίησε τη ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΒΟΥ Παίδων-Κορασίδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ στις 20και 21 Ιουλίου 2011, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της.
Συγκεκριμένα:
Τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο Γρηγόρη και τους συνεργάτες του για την άριστη διοργάνωση και φιλοξενία των αποστολών των Εθνικών ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ.
Τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ψωμιάδη
Παναγιώτη για την παρουσία του στους αγώνες και για την προσωπική φιλοξενία στην ΄Έδεσσα της Κυπριακής αποστολής. (Παράθεση Γεύματος)
Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη Θεόδωρο για την χορηγία αθλητικής στολής στην Ομάδα της Ενωσής μας.
Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Πέλλας-Κιλκίς για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Τους αρχηγούς των αποστολών , τους παράγοντες , συνοδούς, προπονητές και αθλητές των Εθνικών Ομάδων ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ για τη υποδειγματική συνεργασία , συμπεριφορά και υψηλές επιδόσεις.
Τον υπεύθυνο Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ , τον Τεχνικό Περιφερειακό και Τεχνικό Σύμβουλο της Ενωσής μας , τους υπεύθυνους και το προσωπικό του Σταδίου των Γιαννιτσών και τους γραμματείς των Ενώσεων Πέλλας-Κιλκίς και Πιερίας-Ημαθίας για το οργανωτικό των Αγώνων.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς.
Για το Δ.Σ. της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.