Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕ Η ΕΥΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Διακρίθηκαν Καρνάβας, Μιχαλόπουλος και η σκυταλοδρομία 4 Χ 100

Θετική, τηρουμένων των αναλογιών και παρά τις ατυχίες που προέκυψαν, μπορεί να χαρακτηρισθεί η αγωνιστική παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Περιφερειακό διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών του 2ου ομίλου, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας κάτω από ιδιαίτερα άσχημες καιρικές συνθήκες (ισχυρός αντίθετος άνεμος στους δρόμους ταχύτητας ) και με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 σωματείων του ΣΕΓΑΣ της Κ. Μακεδονίας και Δ. Μακεδονίας της Θεσσαλίας.
Και μπορεί οι σπρίντερ που είναι και η παραδοσιακή δύναμη του συλλόγου να αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες , η δεκαεπτάχρονη βαδίστρια του ΓΑΣ Κιλκίς Ευαγγελία Κωνσταντινίδου δε συνάντησε κανένα απολύτως πρόβλημα όχι μόνο να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχή σε ένα αγώνα 10.000 βάδην , αλλά παράλληλα να πετύχει και μια πολύ μεγάλη επίδοση 56'44''55 ξεπερνώντας, αν και κορασίδα στην κατηγορία, το όριο υψηλών επιδόσεων του ΣΕΓΑΣ τόσο για την κατηγορία των νεανίδων όσο και για αυτή των γυναικών , τερματίζοντας πίσω από δύο “θρύλους” του Ελληνικού γυναικείου βάδην την Δέποινα Ζαπουνίδου (με δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες) και την Παναγιώτα Τσινοπούλου (κάτοχο μεταλλίου σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα).
Φυσικά η επίδοση της Κωνσταντινίδου είναι νέα επίδοση του συλλόγου αλλά και 2η επίδοση για την κατηγορία των νεανίδων για φέτος. Γεγονός που επιτρέπει κάθε αισιοδοξία για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νεανίδων που θα γίνει στο ίδιο στάδιο σε δύο εβδομάδες.
Σταθερή αξία στο άλμα σε ύψος ο τριαντάχρονος Κώστας Καρνάβας, κάνοντας πιο πολύ χόμπυ και όχι πρωταθλητισμό, πραγματοποίησε και φέτος μια πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας την 1η θέση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος του έφτασε το 1,97 για να επικρατήσει των αντιπάλων του που κατέβηκαν στον αγώνα με πολύ καλύτερες επιδόσεις από τον αθλητή του ΓΑΣΚ.
Με μια ολόκληρη χρονιά δίχως προπονήσεις και αγώνες , λόγω Πανελληνίων εξετάσεων και εκπαιδευτικού συστήματος, έτρεξε στα 100 ο πρωταθλητής των σπριντ Δημήτρης Μιχαλόπουλος και κατάφερε να κάνει με αντίθετο άνεμο 11''48 δείχνοντας για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι αφού αγωνίστηκε για το σύλλογό του τόσο στα 100 μ όσο και στα 4Χ100 προσφέροντας σημαντικά στη βαθμολογία.
Τα ίδια ακριβώς με τον Μιχαλόπουλο ισχύουν και για τους άλλους τρεις σπρίντερ της 4Χ100 τον Λευτέρη Κεσίδη , τον Κώστα Ευθυμιάδη και τον Ανατόλι Μοσχβίδη που έστω και δίχως προπονήσεις και με τις χειρότερες αλλαγές στη σκυτάλη, μπορούν να στέκονται σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο δείγμα του τεράστιου ταλέντου τους.
Το “βάπτισμα του πυρός” σε ένα πρωτάθλημα Ανδρών πήρε ο μικρός της παρέας των σπρίντερ ο δεκαεξάχρονος Χρυσόστομος Μηναρετζής που κατάφερε αρκετά καλά τερματίζοντας στην 16η θέση σε 26 αθλητές.
Η πολύμηνη αποχή , επίσης λόγω Πανελληνίων εξετάσεων, δεν επέτρεψε στους πρωταθλητές των ρίψεων Παναγιώτη και Λάζαρο Βαιτσούδη να αποδώσουν σύμφωνα με την αξία τους. Ωστόσο και οι δύο αγωνίστηκαν για τον σύλλογο καταφέρνοντας να προσφέρουν στην βαθμολογία. Μάλιστα ο Παναγιώτης με 39,78 μ με τον δίσκο 2 κιλών και την 4η θέση σε έναν εξαιρετικά δυνατό όμιλο σίγουρα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της ομάδας.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συγκέντρωσε 27 βαθμούς και κατέλαβε την 4η θέση στη τελική βαθμολογία των ανδρών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς και 12η στη γενική μεταξύ 53 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.