Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δοκιμές παικτών στον Κιλκισιακό

Στο πλαίσιο σχεδιασμού για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει για άλλη μια χρονιά, στις 4 Ιουλίου ξεκινούν δοκιμές νέων παικτών για πιθανή ένταξη τους στο δυναμικό του Κιλκισιακού. Οι δοκιμές θα διεξαχθούν στις 4, 6 και 8 Ιουλίου, στο Δημοτικό στάδιο Κιλκίς στις 6 το απόγευμα και απευθύνεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές του νομού Κιλκίς. Πληροφορίες: Παναγιώτης Ζιάκας, τεχνικός, 6947562966, Ντίνος Μεταλλίδης, γεν. αρχηγός, 6977298105.
Παράλληλα, η διοίκηση, συνεχίζει εντατικά τις επαφές για την συγκρότηση της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή ενώ εκτός από τον Πουρσανίδη που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στον Πιερικό, σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες αποδεσμεύσεις αλλά και νέες προσθήκες. Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοίκηση του κ. Τζεβελέκη δίνει ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα, τρέχοντας παράλληλα και τις εορταστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο και θα κορυφωθούν στο τέλος της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.