Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πάμε Βοτανικό Κήπο Κρουσίων!

Όπως κάθε χρόνο με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας μέρας περιβάλλοντος συναντιόμαστε στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων. Τις περασμένες χρονιές ο εορτασμός είχε τον επίσημο χαρακτήρα μιας και συμμετείχαν οι αρμόδιοι κρατικοί και τοπικοί φορείς.
Σήμερα, μετά από 3 περίπου χρόνια απαξίωσης του Κήπου από τους αρμόδιους φορείς, θα είμαστε πάλι εμείς οι απλοί πολίτες που θα κρατήσουμε ζωντανή και αυτήν την επέτειο στον συγκεκριμένο χώρο. Σε πείσμα των καιρών και της αδιαφορίας των υπευθύνων εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Κήπο ελπίζοντας ότι κάποτε η πολιτεία θα κατανοήσει την σπουδαιότητά του για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας στον πρωτογενή τομέα. Καλούμε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί την Κυριακή 05-06-11 τον Βοτανικό Κήπο. Θα υπάρξουν καλλιτεχνικά δρώμενα, παιδότοποι και για τους φίλους της φωτογραφίας θα γίνει διαγωνισμός με θέμα τον Κήπο και τα αυτοφυή αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά. Η βράβευση του διαγωνισμού φωτογραφίας θα γίνει στις 24-06-11 στον ίδιο χώρο κατά την διάρκεια του εορτασμού των δέκα χρόνων από την δημιουργία του Κήπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.