Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σύλληψη για αγοραπωλησία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στις 27-05-2011 και ώρα 17:10 στο Πεντάλοφο Θεσ/νίκης, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 46 ετών, στην οικία του, όπου ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, από αστυνομικούς Τ.Α. Κιλκίς /ΟΔΝ, τέθηκε από παρακολούθηση και εντοπίσθηκε ένα ΙΧΕ αυτ/το το οποίο προσήλθε στην οικία, εισήλθε εντός αυτής ένα άτομο, παρέμεινε για λίγα λεπτά, και εξήλθε κρατώντας ένα σακουλάκι, επιβιβάσθηκε στο όχημα και αποχώρησε. Όταν αντιλήφθηκε ο οδηγός του οχήματος ότι παρακολουθείται πέταξε το σακουλάκι επιτάχυνε, διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, και διέφυγε της σύλληψης. Το σακουλάκι περισυνελέχθη, και διαπιστώθηκε ότι περιείχε κάνναβη βάρους 9,7 γραμ.  Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκε ποσότητα κάνναβης σε 9 συσκευασίες συνολικού βάρους 106 γραμ., τέσσερα υπολείμματα από αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι κρότου και δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1 και 0,75 μέτρων.  Οι ναρκωτικές ουσίες – δενδρύλλια και ηλεκτρονικές ζυγαριές κατασχέθηκαν. Ο δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσ/νίκης, ενώ έτερος οδηγός αυτ/του αναζητείται.  Προανάκριση διενεργεί Τ.Α.Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.