Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Στην εκπομπή “Πρωινό mou” το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Στην εκπομπή “Πρωινό mou” με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα στο κανάλι του Mega θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς.
Το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει δημιουργήσει στην πλατεία Ειρήνης για πρώτη χρονιά η δημοτική αρχή Κιλκίς, θα προβληθεί στο μεγάλο κανάλι κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί. Μάλιστα στο Κιλκίς θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα και ο δημοσιογράφος της εκπομπής Χρήστος Νέζος τον οποίο και θα υποδεχτεί ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας.

13 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε και τους έφερε !!!
    Είναι μια χρυσή ευκαιρία να τους δείξουμε πόσο άλλαξε το Κιλκίς.. Ξεκινήστε μια βόλτα από τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου που χτίστηκε πριν 3-4 και λειτουργεί.. Ή μήπως όχι...;Δείξτε τους επίσης πόσο έξυπνα εκμεταλλεύτηκαν οι προηγούμενοι τοπικοί άρχοντες την παλιά Μεραρχία,τις "δίδυμες" αποθήκες, και τα στρατόπεδα "Δογάνη" και "Κορομηλά". Η μήπως όχι...; Παρακαλέστε επίσης το συνεργείο να τραβήξει εικόνες από την πεζοδρομημένη 21η Ιουνίου καιτην υπέροχη Πλατεία Ειρήνης όταν ξεστηθούν τα πανέμορφα όντως Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια. Θα εντυπωσιαστούν επίσης οι Αθηναίοι από την εκπληκτική ανάπλαση μπροστά από τον Άη Γιώργη στον ομώνυμο λόφο.Μετά κεράστε τους καφέ στο "Λόφο" για να απολαύσουν τη θέα. Η μήπως όχι. Πεταχτείτε και μέχρι τη Δοϊράνη για να δουν πόσο αυξήθηκαν τα νερά της λίμνης, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες των αρχόντων μας που τόσα χρόνια μας εξαγγέλλουν μέτρα για τη διάσωση της λίμνης. Η μήπως όχι...; Απαραίτητη και μια στάση στο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο μας. Ούτε η Καλογρέζα δεν έχει τέτοιο. Η μήπως όχι...;
    Καλός ξαναήρθες στο Κιλκίς του 1990...Φαίη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ .... ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ
    [ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη με βρίζεις βρε φίλε. Άκου δημοσιογράφος ή δικηγόρος. Αφού αλλοιώνει τη γεύση ρε φίλε !!!!
    Merry Christmas and the happy new year....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE EGINE KAI TO KILKIS GNOSTO RE ALLO TI 8A DOYME........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Opoiadhpote prospatheia anadeixhs ths polhs mas einai themith kai na thn uposthrizoume.. De ftainei oi "topikoi arxontes" mono pou adiaforoun gia ton dhmo kai mas thumountai se kathe eklogiko agwna,alla kai emeis oi dhmotes pou tous pshfizoume!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ola ta eixe to kilkis to xristoygeniatiko xorgio mas marane,exoyme tin pio mikri kai xalia poli ston xarti tis elladas,den tha prepe na legotan kilkis alla rezili esxws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα θεωρείς ότι το Κιλκίς είναι η πιο μικρή και χάλια πόλη στο χάρτη της Ελλάδας που λες, τότε μάλλον δεν έχεις ερθεί ποτέ εδώ ή δεν έχεις πάει αλλού να δεις πώς είναι. Τί ακριβώς καθιστά χάλια το Κιλκίς? Μικρή? Τί σημαίνει μικρή για σένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολα αυτα που λενε στο πρωτο σχολιο περιγραφουν

    μια χαρα το χαλι του κιλκισ,κι αλλα θελεισ,κουφιοκεφαλακια? και θαρρεισ πωσ ειναι μεγαλο το κιλκισ? μολισ αρχιζει, τελειωνει κιολασ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. S OPOION DEN ARESEI TZOUSSSSSSS !!FEUGEI PAEI ALLOU...ANTE FTANEI PIA EXOYME GEMISEI ANOHTOUS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 9/1 4:03 μ.μ. Ποιος σου ειπε οτι διαφωνει κανεις με το πρωτο σχολιο? Αυτα ομως δεν καθιστουν το Κιλκις ουτε χαλια αλλα ουτε και γελοια επιχειρηματα του τυπου "μολις αρχιζει,τελειωνει κιολας" το καθιστουν μικρο. Ο καθενας απο την πλευρα του το καλο του Κιλκις θελει και προφανως ενας πεζοδρομος (και πολλα πολλα ακομη ευκολα πραγματοποιησιμα εργα) ακομη και σε καιρο κρισης θα ηταν δυναμικη ανασα για την πολη, αλλο που εδω και 14 χρονια για μικροπολιτικα συμφεροντα δε φροντισαν να τον υλοποιησουν. Ας μην ανοιξουμε και το θεμα του κτιριου του ΤΕΙ, του κολυμβητηριου, του δικαστικου μεγαρου, της αναπλασης του λοφου κλπ κλπ, ΑΛΛΑ αυτα δεν εχουν σχεση με το βλακωδες ξερολιστικο μηνυμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι χαλαρώστε και μην πέφτετε στην παγίδα της μεταξύ μας αντιπαράθεσης.Είμαστε σε 2 "στρατόπεδα". ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ.... Εμείς οι απλοί πολίτες, και τα λαμόγια που είναι στα πράγματα....Δεν χρειάζονται παραπάνω εξηγήσεις... Έγραψα το πρώτο σχόλιο, και κλείνω με κάποιες ακόμη σκέψεις:
    Όσοι φίλοι μου ήρθαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ με την αισθητική της πόλης.Χοντρικά είναι μια πόλη ΑΔΙΑΦΟΡΗ. Εγώ θα συμπλήρωνα Άχρωμη, άοσμη, άνοστη. Χωρίς πολύ πράσινο, χωρίς νερά, χωρίς πεζόδρομος, χωρίς μαγαζιά να σε εντυπωσιάσουν.Χωρίς να θυμάσαι κάτι,μετά από καιρό.Η αγορά της δε σε τραβάει να την περπατήσεις.
    Έχει και καλά όμως. Έχει καλή ρυμοτομία, είναι αρκετά καθαρή σε σχέση με άλλες πόλεις, οι αποστάσεις είναι κοντινές, και το κυριότερο, είναι ΙΔΑΝΙΚΗ για μεγάλωμα παιδιών. Σημαντικό για τη σημερινή ζωή. Είναι επίσης αρκετά φτηνή πόλη. Δυστυχώς, το άλλο "στρατόπεδο" που λέγαμε δεν έχει δυναμική και μεράκι για μεγάλα πράγμαta:Αδιάφοροι ή ανίκανοι; Διαλέξτε.Κανένα πανηγύρι με σουβλάκια και χορευτικά, ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό και κλείσαμε. Ούτε το Κουκλοθέατρο δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν. Προτάσεις;Έχουν γραφτεί τόνοι μελάνης ειδικά στη "Γνώμη", αλλά δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. allos gia kilkis allos .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.