Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από δημότες, σχολεία και φορείς άκουσε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, μέσα σε μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο Δήμαρχος Κιλκίς αφού υποδέχτηκε το... μελωδικό κοινό του με γλυκίσματα της εποχής, αντήλλαξε με όλους ευχές για υγεία, ευτυχία και προκοπή.


Το ίδιο εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα, Παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 2011, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης, όπου ο κ. Μπαλάσκας καλωσόρισε στο χώρο φορείς, αλλά και πολίτες που προσήλθαν για να ψάλουν τα κάλαντα. Μεταξύ άλλων τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Δήμαρχο Κιλκίς έψαλαν η Μπάντα της 71ης Αεροματαφερόμενης Ταξιαρχίας “Ο Πόντος”, οι μαθητές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, δημοτικοί υπαλληλοι, η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου, καθώς και πολλοί δημότες.

Ευχές ΠρωτοχρονιάςΥπενθυμίζεται παράλληλα ότι την Πρωτοχρονιά, ο Δήμαρχος Κιλκίς θα βρίσκεται στο κτίριο του Δημαρχείου από τις 11:30 το πρωί (μετά το πέρας της επίσημης δοξολογίας στον Ι. Ναό Αγίου Βασιλείου και Αγίου Νικολάου), προκειμένου να δεχθεί και να ανταλλάξει ευχές με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και τους δημότες του Κιλκίς. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.