Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Κατασκευή στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης Κιλκίς

Από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: "Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Δ/νση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία ν. Κιλκίς "Βηματίζω", στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Κατασκευή στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης Κιλκίς» η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με προϋπολογισμό 968.332,06 €. Το έργο αφορά την ανέγερση και τον εξοπλισμό της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Νομού Κιλκίς, η οποία αποτελείται από διώροφο κεραμοσκεπούς κτίσματος με έναν όροφο 170,53 τ.μ., ισόγειο 158,25 τ.μ. και υπόγειο 160,97 τ.μ. και έχει δυναμικότητα φιλοξενίας εννέα αναπήρων και ενός μέλους προσωπικού.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.