Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο Παύλου Τονικίδη

Εκ μέρους των συνεργατών μου υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής» εκφράζω δημόσιες ευχαριστίες για την εκλογή μας στην ηγεσία του Επιμελητηρίου.  Η εκλογή μου για τρίτη συνεχή θητεία στο αξίωμα του Προέδρου, μου παρέχει το δικαίωμα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την ιδιαίτερη συγκίνηση μου για την μεγάλη τιμή.
Πρωτίστως, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς που σε εποχές δύσκολες και απαξιωτικές για διαδικασίες εκλογών, προσήλθαν στην κάλπη και εξέφρασαν την προτίμηση τους. Ήταν μια επιλογή ευθύνης που αφορά σε πρόσωπα, προτάσεις και απόψεις. Παράλληλα όμως, η προσέλευση στην κάλπη, ήταν και μια απάντηση σε συμπεριφορές ατόμων και ομάδων, ολίγων ευτυχώς. Η φυσική παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου στην κάλπη, από μόνη της αποδυνάμωσε πρακτικές και μεθόδους που γύριζαν την εκλογική διαδικασία πολλές δεκαετίες πίσω.
Οι ολίγοι απομονώθηκαν και οι πολλοί εκφράσθηκαν ελεύθερα, αποφασιστικά και με αίσθημα ευθύνης όπως το επιτάσσουν οι ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.
Αυτό ακριβώς το αίσθημα ευθύνης θα είναι ο βασικός μας οδηγός στη νέα θητεία μας που ξεκινά. Εγώ και οι συνεργάτες μου, παλιοί και νέοι, υποσχόμαστε να μην αποστούμε, ούτε κατά το ελάχιστο, από τις αρχές που επέβαλε το εκλογικό σώμα του Επιμελητηρίου. Ευελπιστούμε ότι θα αποδειχθούμε αντάξιοι της εντολής που τόσο γενναιόδωρα μας έδωσαν οι συνάδελφοί μας.
Με θερμές ευχαριστίες
Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος
Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.