Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς: "Η ασυνειδησία "δίποδων" τεράτων"

"Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου γίναμε δυστυχώς για ακόμη μια φορά μάρτυρες της ασυνειδησίας κάποιων "δίποδων" τεράτων που αποφάσισαν να " ασχοληθούν " προσωπικά με το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών της πόλης μας μοιράζοντας τους φόλες και δολοφονώντας τα. Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Κιλκίς καταδικάζει τέτοιες ενέργειες και καλεί όλους τους συντοπίτες μας να λάβουν ενεργή δράση εμποδίζοντας και καταγγέλλοντας μελλοντικές παρόμοιες εγκληματικές πράξεις βάζοντας έτσι τέλος στην κακομεταχείριση αλλά και βάναυση συμπεριφορά των αδέσποτων που χρήζουν την προστασία μας.
Τέλος θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους ζωόφιλους συντοπίτες μας να σεβαστούν τους δημόσιους χώρους της πόλης μας και την καθαριότητα αυτών επιμελούμενοι πάντοτε την σωστή αποκομιδή των ακαθαρσιών των τετράποδων φίλων τους στους πολυάριθμους κάδους απορριμμάτων της πόλης μας."

8 σχόλια:

  1. GIA TO PERISTATIKO AYTO DEN KSEROYME TIPOTA ALLA SYMFONOYME MAZI SAS DEN FTENE SE TIPOTA AYTA TA ZOAKIA
    ΟΜΑΔΑ Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά όποιος το κάνει αυτό το έγκλημα δεν είναι μόνο επικίνδυνος για τα ζωάκια αλλά και για εμάς τους ανθρώπους.Είναι καθαρή δολοφονία.Την Κυριακή μαζί με αυτά τα ζωάκια που δηλητηριάστηκαν δηλητηριάστηκε και το σκυλάκι ενός φίλου μας και ακόμα δεν μπορεί να το ξεπεράσει γιατί το σκυλάκι του πέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σας αίσχος δεν πρόκειται να ξαναπατήσω ποτέ στην πόλη του Κιλκίς.Διεστραμμένοι!!!Τί σκατά κάνει ο Δήμαρχος δεν τα βλέπει αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EDO TA PEDAKIA LIPO8IMOYN APO THN PEINA KAI ESI MOY LES GIA TA SKYLAKIA MAS DOYLEYEIS H DEN EXEIS PAIDIA ,,,AN DEN EXEIS PARE KAPOIO GIA NA KANEIS KAI ESI KANENA KALO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω παιδάκια δύο κιόλας.Όταν όμως κάποιο από τα παιδιά μας θα φάει δηλητήριο σε κάποια παιδική χαρά τότε θα γίνει πανικός.Και ναι κρίμα τα ζωάκια που δεν φταίνε σε τίποτα.Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.