Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ενημέρωση Θ. Παραστατίδη για τις εξορύξεις στο νομό Κιλκίς

Εξ αφορμής του θορύβου και των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν σχετικά με την αξιοποίηση των λατομικών περιοχών του νομού, ο Θεόδωρος Παραστατίδης συναντήθηκε με τον αρμόδιο υφυπουργό Ι. Μανιάτη, από τον οποίο ζήτησε να πληροφορηθεί την διαδικασία που προτίθεται να ακολουθήσει το ΥΠΕΚΑ στις περιοχές αυτές του νομού Κιλκίς.
Η απάντηση του υφυπουργού ήταν σαφής και κατηγορηματική. Διαβεβαίωσε τον Βουλευτή πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία δραστηριότητα στις χαρακτηρισμένες ως λατομικές περιοχές, αφού πρώτα δεν υπάρξει η σύμφωνη γνώμη των φορέων του νομού και των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα, πριν από οποιαδήποτε ενέργεια θα κληθούν οι φορείς του νομού και εκπρόσωποι των πολιτών προκειμένου να εκφράσουν την άποψη τους.  Αυτή ήταν η διαβεβαίωση του υφυπουργού προς το Βουλευτή Θ. Παραστατίδη.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλή χρονιά.Συγνώμη αλλά δε μας τα λέτε καλά,δηλαδή πρώτα γίνεται ο πλειοδοτικός διαγωνισμός και μετά θα μας ρωτήσουν αν συμφωνούμε?Γιατί για τις μέχρι τώρα ενέργειες δε ρωτήθηκε κανείς???Οσο για το ότι θα κληθούν και εκρόσωποι πολιτών να εκφράσουν την αποψή τους,ελπίζω να μην κληθεί μόνο ο Τσαμαντουρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν η τοπικες κοινωνιες ταχθουν κατα των μεταλλειων και οχι λατομειων οπως αναφερεται στο αρθρο θα πανε σπιτια τους και δεν θα μας ξαναενοχλησουν; Πριν 10 χρονια η τοπικη κοινωνια ειπε οχι στην παραχωρηση μεταλλειων στα Κρουσια, με Ψηφισμα που εξεδωσε το δημοτικο συμβουλιο Κρουσων, υπηρξε και ψηφισμα συμπαραστασης απο τον τοτε Δημο Κιλκις. Τι επραξε η τοτε κυβερνηση; Εκανε διαγωνισμο λιγες μερες αργοτερα που παραχωρουσε 133.000 στρεμματα στον μεταλευτικο κολοσσο Ριο Τιντο!Ο τοτε Νομαρχης Παραστατιδης με προεδρο νομαρχιακου συμβουλιου τον Φραγγιδη καναν τα παντα για να μην παρει θεση κατα των μεταλλειων το νομ. συμβουλιο!Γιατι να πιστεψουμε οτι θα κανουν κατι διαφορετικο απο τοτε;Αν θελαν διαβουλευση με τον κοσμο θα την εκαναν ανοιχτα και εμπεριστατομενα.Επειδη ξερουν τις αντιδρασεις του κοσμου τα κανουν ολα βιαστικα, προκυρρυσουν το διαγωνισμο και μετα θα μας πεισουν! Η λαμογια σε ολο της το μεγαλειο! Αλλα ο κοσμος εχει μαθει, δεν τους εμπιστευεται και θα νικησει οσο βασιζεται στις δικες του δυναμεις !Αλοιμονο αν εμπιστευονταν ολο τον πολιτικο συρφετο για να γλυτωσει απο την καταστροφη που υπουλα και μεθοδικα του ετοιμαζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.