Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Νέα έξοδος στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Μια νέα έξοδος στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων προς τις Βαλκανικές χώρες και την Ευρώπη, με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, παραδόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 19/12/2011. Οι νέες υποδομές της εξόδου, που ολοκληρώθηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χρηματοδοτήθηκαν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος, που με πρωτοβουλία του προχώρησε το συγκεκριμένο έργο, είπε ότι ο νέος δρόμος θα δώσει λύση στο ζήτημα της γρήγορης διέλευσης βαρέων οχημάτων και εμπορευμάτων από το συνοριακό σταθμό και επεσήμανε ότι ο νέος διάδρομος αναδεικνύει και αναβαθμίζει τον κομβικό ρόλο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης από το οποίο μεταφέρονται καθημερινά μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων προς τα Βαλκάνια και την Ευρώπη αλλά και μεταλλευμάτων κυρίως προς τα Σκόπια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2011 από και πρός το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων κινήθηκαν 240.000 φορτηγά και για το 2012 προβλέπεται αύξηση κατά 20% με βάση τις νέες συμφωνίες των επιχειρήσεων για μεταφορά των εμπορευμάτων.
Στην εκδήλωση παράδοσης της νέας εξόδου στην κυκλοφορία παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης, Γεώργιος Φραγγίδης και Κωνσταντίνος Κιλτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γκουντενούδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας και Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, η πρέσβης της Ελλάδος στα Σκόπια κ. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο διευθυντής του τελωνείου κ. Πέτρος Τσελεμπής, ο αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς κ. Νικόλαος Μπαντουβάκης, οι γενικοί επιθεωρητές τελωνείων, οι γενικοί διευθυντές και στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης καθώς και στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.