Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γλυκά Χριστούγεννα μόνο στον υπέροχο κόσμο των Sisters!


Με θέα στο δημοτικό πάρκο, με happenings και parties χωρίς να υπάρχει καμία ιδιαίτερη αφορμή, με παραδοσιακά αλλά και ευφάνταστα γλυκίσματα την όψη και τη γεύση των οποίων θα ζήλευαν και οι πιο δημοφιλείς ζαχαροπλάστες, με εκλεκτούς πελάτες όπως τον "ενοχλητικό του Facebook" και με επιλεκτικές μελωδίες και ποικίλα μουσικά ακούσματα να συνοδεύουν τον καφέ ή το ποτό μας, το cafe- patisserie Sisters έχει καθιερωθεί και όχι άδικα, ως ένας από τους πιο must χώρους διασκέδασης στην πόλη του Κιλκίς.
 Ειδικότερα, ο ευχάριστος και φιλικός χώρος που δημιούργησαν το Μάιο του 2008 οι αδελφές Ναταλία και Άννα (εξού και η ονομασία Sisters), ενδείκνυται για όλες τις περιστάσεις και για όλες τις ηλικίες. Για επαγγελματικά ραντεβού, για ήρεμο και χαλαρό καφέ με φίλους, για νυχτερινή έξοδο, για γευστικές απολαύσεις κ.ο.κ.
Για όσους (λίγους) δεν γνωρίζουν, στο Sisters (Αγίου Γεωργίου 11 & Βενιζέλου γωνία) λειτουργούν δύο πολυσύχναστοι χώροι: αυτός του καφέ και αυτός του ζαχαροπλαστείου, όπου διατίθενται διάφορα γλυκίσματα όπως muffins, βουτήματα, μπισκότα αλμυρά και γλυκά, σιροπιαστά, κρέπες, παγωτό, βάφλες, τούρτες, κεκάκια, ακόμα και χειροποίητες σοκολάτες με τις οποίες μπορείτε να ευχηθείτε σε φίλους και γνωστούς για διάφορες περιστάσεις (για γεννητούρια, γιορτές, γενέθλια, Χριστούγεννα κ.α.), δημιουργίες όλες που παρασκευάζονται από αγνά και φρέσκα υλικά. Εννοείται βέβαια ότι ενόψει της εορταστικής περιόδου ο χώρος έχει μοσχομυρίσει ήδη.. γλυκά Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, πέρα από τα καθιερωμένα εποχιακά γλυκά (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, βασιλόπιτες), την τιμητική τους στο Sisters έχουν απίστευτα εύγεστα μπισκότα σε ποικίλα σχέδια και χρώματα που κάνουν θραύση σε όλες τις ηλικίες, καθώς και ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γευστικές δημιουργίες... 
Βέβαια, το Sisters δεν περιορίζει τις υπηρεσίες του μόνο στον κατά τα άλλα άνετο χώρο του. Αναλαμβάνει μπουφέδες και catering για διάφορες περιστάσεις, όπως για γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις, γενέθλια κ.α., σε πολύ προσιτές τιμές. 
Επίσης, ειδικεύεται στην καλλιτεχνική ζαχαροπλαστική και δέχεται ειδικές παραγγελίες σε τούρτες, φέρνοντας "σε πέρας" οποιοδήποτε σχέδιο έχετε φανταστεί και ονειρευτεί για εσάς και για τους αγαπημένους σας. Μάλιστα, η υπηρεσία αυτή είναι ευρέως γνωστή στο Κιλκίς, γεγονός που φάνηκε ολοκάθαρα τον περασμένο Αύγουστο όπου μέσα μόνο σε ένα Σαββατοκύριακο, το ζαχαροπλαστείο ανέλαβε 15 τούρτες για παιδικά πάρτι και 3 γαμήλιες τούρτες!! Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανοδική πορεία που σημειώνει στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, οφείλεται στην συνεχή ενημέρωση των ιδιοκτητών πάνω σε νέες τεχνικές και προϊόντα καθώς και στα ειδικά σεμινάρια που επιδιώκουν να παρακολουθούν προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους την τελευταία λέξη της "μόδας". 
Συν τοις άλλοις, το Sisters πάντα έχει να προτείνει κάτι το διαφορετικό και το ιδιαίτερο όπως το.. παγωτατζίδικο που τα τελευταία δύο χρόνια το καλοκαίρι κάνει πάταγο, κυκλοφορώντας και διαθέτοντας διάφορες γεύσεις παγωτού σε διάφορα σημεία της πόλης. 
Η διαφορετικότητα βέβαια των Sisters δεν σταματά εδώ. Οι δύο αδελφές επιθυμώντας να προσφέρουν διασκέδαση και χαλάρωση στους πελάτες τους και ειδικά τώρα σε περίοδο κρίσης, διοργανώνουν κατά καιρούς live μουσικές βραδιές, πάρτι και διάφορα happenings. 
Μάλιστα το επόμενο πάρτι θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως και συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Θα είναι δε αφιερωμένο στην μουσική των 80's. Ώρα έναρξης 9 το βράδυ! 
Ο τελευταίος μήνας του 2011 όμως στο Sisters δεν θα μπορούσε να κλείσει έτσι απλά. Υπάρχει ακόμη μια προγραμματισμένη βραδιά γευσιγνωσίας στις 16 Δεκεμβρίου, όπου όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δωρεάν γεύσεις και ποικιλίες κρασιού με τη συνοδεία πάντα καλής μουσικής, ενώ λαμβάνοντας υπόψη την όρεξη και το μεράκι των Sisters οι ευχάριστες εκπλήξεις θα συνεχιστούν με την ίδια αμείωτη επιτυχία. 
Ανεξάρτητα πάντως από πάρτι και θεματικές γιορτινές βραδιές, γεγονός είναι ότι ο καφές ή το ποτό στο Sisters αποτελεί διαχρονική αξία και φυσικά μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας.





2 σχόλια:

  1. NAI,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ,ΜΕ ΤΙΣ SISTERS ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφο περιβάλλον,απίθανες γεύσεις,άψογο service και πάντα σε υποδέχονται με χαμόγελο...τι παραπάνω να ζητήσεις ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.