Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Κιλκίς: Καλεσμένος στην Τούμπα!

Μια μεγάλη εμπειρία ακόμη αποκόμισαν οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αφού το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, τον οποίο έπειτα παρακολούθησαν.
Αγώνες έδωσαν τρία τμήματα τζούνιορ, δηλαδή οι γεννημένοι 2001 και 2002 και το διασκέδασαν πολύ. Μάλιστα, μετά τα ματς και λίγο πριν λάβουν θέσεις στην κερκίδα, φωτογραφήθηκαν με τον Βλάνταν Ίβιτς, όπως και με τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη και Ιωσηφίδη.
H Ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ την επιχείρηση "Ραγιάν", για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών στα παιδιά, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Τούμπα.
Στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς, οι Παίδες επικράτησαν με 4-1 της Κρηστώνης και συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Οι Προπαίδες, που αγωνίζονται φέτος ως Κιλκισιακός, επιβλήθηκαν με 6-0 της Νίκης Ευκαρπίας, περνώντας ένα εύκολο απόγευμα.
Την Κυριακή, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, η ομάδα τζούνιορ του Ηλία Ξανθόπουλου επικράτησαν με 3-2, αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο θέαμα.
Οι προτζούνιορ γνώρισαν την ήττα με 5-1, αλλά έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.