Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση κ. Σάββα Τσιτουρίδη για τις πολιτικές εξελίξεις

Με αφορμή τις σημερινές ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:  «Στις κρίσιμες αυτές ώρες στις οποίες μας οδήγησε η επικίνδυνη ανευθυνότητα και η επιπολαιότητα του κ. Παπανδρέου, οι ευθύνες όλων μας απέναντι στον τόπο και στις γενιές που έρχονται είναι πάρα πολύ μεγάλες. Η χώρα μας ποτέ δεν βρέθηκε στις τελευτές δεκαετίες τόσο κοντά στο χάος και στη χρεωκοπία. Στα εξαιρετικά δύσκολα που έχουμε τώρα μπροστά μας οφείλουμε να προχωρήσουμε με νηφαλιότητα και με αποτελεσματικότητα βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω απ’ όλα, στη βάση της κοινής λογικής και της ανάγκης για κοινωνική συνοχή που δυναμιτίστηκε από πρόσφατες άφρονες πολιτικές. Στη νέα πορεία ανάκαμψης και ανόρθωσης του τόπου που πρέπει να ξεκινήσει σήμερα, κανείς δεν μπορεί να μείνει πλέον θεατής ή –βολικά- διαμαρτυρόμενος.»

4 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι πολιτικοί μάλλον δεν έχουν καταλάβει, ότι η "μούντζα" περιλαμβάνει και τους 300 της βουλής και τους διατελέσαντες στα πράγματα και τους καλαμοκαβαλάρηδες και όοοολους όσους έπαιξαν με την αξιοπρέπειά μας, το μέλλον των παιδιών μας και, επίσης, απόκτησαν μεγάλη περιουσία εντός και εκτός τειχών...ας πούμε Βρυξέλλες, κατά την διάρκεια του δημοσίου βίου τους!!
    Ο κ. Τσιτουρίδης, με ποιά ακριβώς ιδιότητα κάνει δηλώσεις και δίνει συμβουλές? Έχει καταλάβει ότι ...σφυρίξαμε και έληξε?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μιλάς εσύ ρε?
    Αναρωτιέμαι δεν ντρέπεσαι καθόλου.
    Ρε ουστ από δω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Άσε μας ρε!
    Βαρεθήκαμε ακόμη και να σε βρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσιτουρίδη κουμπάρε και φαταούλα διάλεξε καλύτερα άλλη περιφέρεια να κατέβεις εδώ θα φας φάσκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.