Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κατέληξαν! Λουκάς Παπαδήμος ο νέος Πρωθυπουργός


Και ναι αποφάσισαν τελικά! Λουκάς Παπαδήμος ο νέος Πρωθυπουργός μας! Πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε Γιώργο και Αντώνη για το "βαρύ" πολιτικό ανάστημά τους και την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα που έδειξαν όλες τις προηγούμενες ημέρες και που πάνω από όλα δούλεψαν για το καλό της χώρας, αφού δεν έχασαν καθόλου πολύτιμο χρόνο, δεν έπαιξαν μικροπολιτικά επικοινωνιακά τρικάκια, και φυσικά δεν μας κατάντησαν για μια ακόμη φορά περίγελο της Ευρώπης! Εύγε στους πολιτικούς αρχηγούς μας... Πάντα τέτοια (φευ!)

2 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΘΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ.

    ΜΗ ΓΕΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΩ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝΕ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός απο τους πολιτικούς γίνονται και οι τραπεζίτες τώρα πρωθυπουργοί...Καταλαβαίνετε τώρα τι μας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.