Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς θέλει με την παρούσα ανακοίνωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα για την υλοποίηση της υπόσχεσης του για την πραγματοποίηση έργων βελτίωσης στο χώρο του υφιστάμενου κυνοκομείου. Επίσης το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Παρασκευή Ποζίδου για την συνεχή βοήθεια που έχει προσφέρει στο έργο του Συλλόγου καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Πιπερίδη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Δημήτριο Τσαντάκη. Τα έργα αυτά σε συνδυασμό με τις παράλληλες δράσεις, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, θα ανακουφίσουν σημαντικά την πόλη αλλά και τα αδέσποτα ζώα. Η κατάσταση όμως παραμένει σοβαρή και θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να επισπεύσει την ολοκλήρωση ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού προκειμένου το πρόβλημα, που Δημότες και ζώα αντιμετωπίζουν, να λάβει μια οριστική λύση. Πιστεύουμε ότι οι ενέργειες του κ. Μπαλάσκα και των προαναφερομένων Συμβούλων θέτουν τα θεμέλια για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος θα παραμείνει στις επάλξεις αυτού του αγώνα επιδοκιμάζοντας ενέργειες, όπως αυτές της Δημοτικής Αρχής, αλλά και θα στηλιτεύει κάθε καθυστέρηση και αδιαφορία από όπου και αν προέρχεται.
Το Δ.Σ του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.