Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα ‘δωσε όλα ο Κουλίνας στη γιορτή του

Του Παναγιώτη Δεπούδη
 Όπως πάντα εντυπωσιακά απρόβλεπτος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων του Δήμου Παιονίας κ. Δημήτρης Κουλίνας δεν παρέλειψε, το βράδυ του Δημοτικού Συμβουλίου και μόλις το Συμβούλιο της Τρίτης 25 Οκτωβρίου τελείωσε και η ώρα πήγε 12 και ένα λεπτό δηλαδή 26 Οκτωβρίου, να ξαφνιάσει όλους τους συναδέλφους του Δημοτικούς Συμβούλους με μια χειρονομία εορταστικής αβροφροσύνης και υπέρβασης. Ξαφνικά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εμφανίσθηκε όλο το τιμ γνωστής καφετέριας της πλατείας με κάθε είδους υψηλής ποιότητας ποτά και τα γνωστά συνεπακόλουθα που συνοδεύουν τέτοιες στιγμές για να τους κεράσει προκειμένου και να του ευχηθούν και Χρόνια Πολλά. Φυσικά τα παγάκια που συνοδεύουν τέτοιες στιγμής τον οίνο λιώνουν τον γενικότερο πολιτικό πάγο που επικρατεί ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις. Εναγκαλισμοί μεταξύ φίλων και πολιτικών αντιπάλων έδωσαν μια διαφορετική νότα στις σχέσεις τόσο του Δημήτρη Κουλίνα με όλους όσο και ανάμεσα σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων. Η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν προτάθηκε να φωτογραφηθούν προς τιμήν του όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι Βλάχοι.
Δημήτρης Κουλίνας, Αθανασία Λιάρτση, Στέφανος Τσιόνκης, Γιώργος Γίτσος, Μαρία Παλάνη, Γιάννης Τόδας, και Νίκος Πασιατάς όλοι μαζί. Στους 33 Δημοτικούς Συμβούλους οι 7 είναι Βλάχοι ποσοστό εκπροσώπησης των Βλάχων στο Δήμο Παιονίας 21,21 %.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.