Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Στα ύψη και το ειδικό τέλος ακινήτων

Την εξίσωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων με τις αγοραίες, προανήγγειλε χθες απ` το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει φωτιά το ειδικό τέλος ακινήτων, που θα καταβάλουν οι φορολογούμενοι για το έτος 2012. Επιπλέον, η υπεραύξηση των αντικειμενικών αξιών θα προκαλέσει μεγάλες αυξήσεις και σε τουλάχιστον άλλους δέκα φόρους που επιβαρύνουν την απόκτηση, την κατοχή και τη χρήση των ακινήτων. Και, φυσικά, αυτές οι αυξήσεις θα `ρθουν να προστεθούν στο νέο χαράτσι για τα ακίνητα, που θα καταβάλλεται με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Οι άνθρωποι, όχι μόνο δεν έχουν τον Θεό τους, αλλά ούτε ο διάολος καταδέχεται πια να τους 
κάνει παρέα!

1 σχόλιο:

  1. Ο,τι σχόλιο και να κάνει κανείς δεν πρόκειται να επιρρεάσει τον παχύδερμο και ανίκανο Βενιζέλο.Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα του υπουργού,τα χαράτσια και... τα παχιά του λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.