Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δυναμικοί οι Κιλκισιώτες οπαδοί του Ηρακλή!

Τελικά, οι Κιλκισιώτες οπαδοί του Ηρακλή αποδείχθηκαν πολύ δυναμικοί. Στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κιλκίς, που έκαναν για μια περίπου ώρα την περασμένη Παρασκευή, απαίτησαν από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκδώσουν ψήφισμα συμπαράστασης στην ομάδα τους για την απόφαση υποβιβασμού της.

Πράγματι, το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από πρόταση του δημάρχου Β. Μπαλάσκα και με τη σύμφωνη γνώμη των επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, εξέδωσε, ομόφωνα, το παρακάτω ψήφισμα:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς διαμαρτύρεται για την επιλεκτική αντιμετώπιση στην εφαρμογή των νόμων και τη μεθόδευση υποβιβασμού της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ και τάσσεται, ομόφωνα, αλληλέγγυο στην ΠΑΕ Ηρακλής, τον Ερασιτέχνη Ηρακλή και τους πολυπληθείς φιλάθλους του.Παράλληλα, εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Κιλκίς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς να κοινοποιήσουν το παρόν ψήφισμα σε κάθε εμπλεκόμενη, με το ζήτημα, αρχή».
Το πιο ωραίο όμως είναι ότι στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε διακρίνεται κι ο Γιάννης Φαχουρίδης, επικεφαλής της παράταξης Λαική Ενότητα και γνωστός άρρωστος οπαδός του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, διακρίνεται ο Β. Μπαλάσκας με κασκόλ του "Γηραιού" παρά το γεγονός ότι είναι βαμμένος βάζελος! Κασκόλ, που του ενεχείρησε ο ακραιφνής Ηρακλάκιας, Μελάς Ζωηρός.

Η ισχύς εν τη ενώσει!

1 σχόλιο:

  1. Η παράταξη του Γιάννη Φαχουρίδη λέγεται "Λαικη συσπειρωση" και είναι φίλαθλοs και οχι οπαδόs. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.