Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Άτυπο Υπουργικό για λήψη και νέων μέτρων!

Μια μέρα μετά τα επεισοδιακά εγκαίνια της ΔΕΘ, η χώρα ζει και πάλι δραματικές στιγμές, με τελεσίγραφο που παρέδωσε η τρόικα στη κυβέρνηση για λήψη και νέων έκτακτων μέτρων! Τελεσίγραφο, που ανάγκασε την κυβέρνηση να συγκαλέσει άτυπο υπουργικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη για να παρθούν αποφάσεις. Για το λόγο αυτό θα καθυστερήσει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται ακόμα και να ματαιωθεί!
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιείται υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου θα αποφασιστούν κι άλλες περικοπές στις κρατικές δαπάνες, αυξήσεις φόρων και άλλα δυσάρεστα.Τα νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της συνεδρίασης.

1 σχόλιο:

  1. ...και ως συνήθως ανακοίνωσε άλλο ένα χαράτσι, για όσους έχουν την ατυχία να διαθέτουν δικό τους σπιτικό(τί πολυτέλεια Χριστέ μου)!
    Η φορολαγνεία αυτής της κυβέρνησης αναδεικνύεται σε μεγάααλη ανωμαλία λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.