Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

2,5 τόνοι κατεψυγμένος κιμάς κατασχέθηκε απ` τη LIDL

Κατεψυγμένο κιμά και σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, συνολικού βάρους 2,5 τόνων με προέλευση απ` τη Γερμανία, κατασχέθηκαν απ` τον ΕΦΕΤ, αφού εντοπίστηκε σ` αυτά το παθογόνο βακτήριο  Escherichia coli 0157. Πρόκειται για προιόντα με την ονομασία MARVEST, που διακινούνταν απ` την εταιρεία"LIDL HELLAS & ΣΙΑ ΟΕ".

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγο καιρό υπήρχε κι άλλο παρόμοιο πρόβλημα με το LIDL.Ε,αφού τόσα χρόνια μας τα παίρνουν πουλώντας μας δήθεν Γερμανική αξιοπιστία στα προ'ι'όντα τους, θέλουν να μας δηλητηριάσουν κι'από πάνω. Αυτό είναι το ευχαριστώ τους, απέναντι σ'εμάς τους αφελείς ιθαγενείς.Παιδιά προσέχετε: ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.