Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

"Σφύριξα κι έλιξες" της ΕΠΟ στον Παμπορίδη, ένεκα "στημένων"!

Ο διαιτητής του Συνδέσμου του Κιλκίς, Βασίλης Παμπορίδης, έμεινε εκτός πινάκων της ελληνικής διαιτησίας μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την πολύκροτη υπόθεση των "στημένων παιχνιδιών" στο ποδόσφαιρο. Τη σχετική απόφαση έλαβε χθες Tρίτη η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Μαζί με τον Κιλκισιώτη διαιτητή κόπηκαν και οι Δ. Καλόπουλος, Στ. Μάνταλος και Μ. Τσινιάρης. Όλων τα ονόματα είχαν ακουστεί την περίοδο των αποκαλύψεων μέσω ηχογραφημένων τηλεφωνικών συνομιλιών διαφόρων εμπλεκομένων με το μεγάλο σκάνδαλο, όπως οι Μπέος, Ψωμιάδης, Μαρινάκης κ.α., που είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Για τον Β. Παμπορίδη προκύπτει από τέτοιες συνομιλίες ότι στις διαιτησίες του ευνοεί τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Όσο για τον κ. Καλόπουλο, είχε διαιτητεύσει στο περιβόητο ματς Ολυμπιακός Π.- Παναθηναικός 2-1.
Θυμίζουμε ότι δυο απ` τις συνομιλίες στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του κ. Παμπορίδη είναι και οι εξής:

 Στην πρώτη συνομιλούν οι Αχ. Μπέος και Β. Μαρινάκης:
«Α: Του λέω μη βάλεις τον Σιδηρόπουλο. Είναι ντροπή του λέω, βαλε τον Γιάχο, όχι μου λέει τον Γιάχο. Βαλε τον Παμπορίδη, βαλε κάποιον άλλο αδελφάκι μου του λέω στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη.
Α : Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ. Αυτό θα του πω.
Στη δεύτερη συνομηλία ο Μάκης Ψωμιάδης μιλάει σε κάποιον Νίκο για τον ορισμό του Παμπορίδη στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός:
Μάκης: Και έτσι είναι αλήθεια αυτά που μου είπες, ένιωθα ότι έπρεπε να του το πω, μήπως δεν το καταλαβαίνει. Εδώ βλέπω τώρα ρε συ έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παμπορίδης.
Νίκος: Ναι
Μάκης: Ε;
Νίκος: Θράσος
Μάκης: Θράσος μεγάλο έτσι; Εχει τελειώσει το πρωτάθλημα
Νίκος: Θράσος. Γίνεται ρεζίλι ο ψηλός.
Μάκης: Εντελώς.
Νίκος: Μήπως πάνε να καθαρίσουνε τον Σπανό με τον Ατρόμητο;
Μάκης: Ε;
Νίκος: Μήπως πάνε να ρίξουν τον Σπανό;
Μάκης: Δεν ξέρω, γιατί;
Νίκος: Για να παίζει εκεί ο Παμπορίδης, δεν θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό;
Μάκης: Σίγουρα, σίγουρα. Όχι αυτός έχει τρελαθεί θέλει να πάρει όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Να κάνει το ρεκόρ που είχε ως τώρα. Το είπε ο Μώραλης.

4 σχόλια:

  1. Ζούμε στην χώρα της ποδοσφαιρικής καφρίλας. Φτάνει να δείς τις φάτσες ορισμένων μεγαλοπαραγόντων για να καταλάβεις τον μαφιόζικο χαρακτήρα τους.Καταλαβαίνω επίσης οτι αυτοί έχουν οικονομικά και άλλα συμφέροντα για να στήνουν τα παιγνίδια. Το θλιβερό είναι οτι οι οπαδοί των ομάδων(τα ΜΜΕ τούς αποκαλούν ενίοτε και φιλάθλους,τρομάρα τους) έχουν αρρωστημένες συμπεριφορές, που στην ουσία συμμερίζονται την τακτική των παραγόντων αυτού του είδους και επιδίδονται σε πράξεις βίας.Τόσες δεκαετίες σαπίλας και καμμία κυβέρνηση δεν θέλησε να βάλει ένα τέλος.Τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το νέο για τον Παπόρι... Έπρεπε να βγουν οι συνομιλίες για να φανεί ότι ευνοούσε πάντα τον γάυρο; Όποιος δεν ήταν τυφλός και είχε ελάχιστη αντίληψη, έβλεπε πώς έπαιζε 80-20 πάντα Πειραιά ο Κιλκισιώτης ρέφερι. Το περίεργο είναι βέβαια που δεν το κουκούλωσαν!
    Χαρακτηριστικό στις παραπάνω συνομιλίες είναι ότι ενώ εμπλέκονται Μπέος, Ψωμιάδη και Μαρινάκης, για έναν ανεξήγητο λόγο ΜΟΝΟ οιδύο πρώτοι πήγαν κατηγορούμενοι!!! Οι γελοιότητες στο ελάντα δεν έχουν τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τώρα πως θα κάνει ζωάρα πλεόν ο μέγας και τρανός διατητής του Κιλκις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαιρομαι που ζω σε μια πολη που οι δηθεν δημοσιογραφοι και οι πανεξυπνοι αναγνωστεs τουs, τα ξερουν ΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.