Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα για τα εγκαίνια της ΔΕΘ

 Με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας προσπαθεί η Αστυνομία να μετατρέψει σε φρούριο το χώρο της ΔΕΘ ενόψη των εγκαινίων της, στις 10 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 5000 αστυνομικοί, μεταφορά των φραγμών που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα, το όχημα εκτόξευσης νερού "Αίαντας", δυνάμεις δικυκλιστών "Δέλτα" και "Δίας" και άλλα πολλά προβλέπει το σχέδιο που εκπόνησε η ηγεσία της ΕΛΑΣ προκειμένου ν` αποτραπεί το ενδεχόμενο επεισοδίων.

Όπως παραδέχεται η ίδια η ΕΛΑΣ, πρόκειται για την μεγαλύτερη αστυνομική κινητοποίηση που έγινε ποτέ σε εγκαίνια ΔΕΘ. Κινητοποίηση, που κρίθηκε αναγκαία λόγω της οργής των πολιτών απ` τα οικονομικά μέτρα.
Τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα προκαλούν ήδη τις σφοδρές αντιδράσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων και των Αγανακτισμένων, που κάνουν λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης του κόσμου από πλευράς Αστυνομίας και Κυβέρνησης, προκειμένου να μην συμμετάσχει πολύς κόσμος στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, που ετοιμάζονται.

1 σχόλιο:

  1. Όσο αντιδημοφιλής γίνεται η κυβέρνηση, τόσο περισσότερα αστυνομικά μέτρα θα παίρνονται. Εχουμε μία φοβική και λαγνοεξουσιαστική σοσιαλιστική (μόνον στο όνομα) κυβέρνηση, που έχει βάλει στόχο την εξαθλίωση των Ελλήνων, για να έρθουν οι ξένοι να επενδύσουν με μεροκάματα πείνας στον ιδιωτικό τομέα.Οι Ελληνες πλέον δεν έχουν παρα να το συνειδητοποιήσουν αυτό και να αντιδράσουν με όποιο τρόπο μπορούν.Σημειώστε δε, οτι αυτή η κυβέρνηση έχει παραδωθεί άνευ όρων στο ΔΝΤ και μάλιστα με αντισυνταγματικό τρόπο.Το λένε συνταγματολόγοι και όχι μόνον.Η κυβέρνηση αυτή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και δεν έχει δικαίωμα να βουλιάζει με πρωτοφανή μέτρα, στην ύφεση την χώρα.Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της εξουσίας και φοβούμενη τις αντιδράσεις του κόσμου αστυνομοκρατεί την χώρα.Αν τέτοιες συμπεριφορές κλιμακωθούν, οι ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών θα συρρικνωθούν σε τέτοιο βαθμό, που θα φλερτάρουν με συμπεριφορές ολοκληρωτικών καθεστώτων με κοινοβουλευτικό μανδύα.Αν οι κυβερνώντες δεν θέλουν να θυμούνται την ιστορία και πώς οι Ελληνες δεν υποτάσσονται σε ανελεύθερες καταστάσεις σε βάρος του, τότε κακό της κεφαλής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.