Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια Γ. Φραγγίδη στους εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Θερμά συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φραγγίδης. «Εύχομαι ολόψυχα στους νέους μας συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και το σκληρό αγώνα που έδωσαν. Τώρα καλούνται με γνώμονα την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση να προχωρήσουν στις σπουδές τους που θα τους οδηγήσουν στην επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική προοπτική.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν τη μάχη της προετοιμασίας και στήριξης των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όσο δε για τους γονείς, την ελληνική οικογένεια, ο αγώνας είναι διαρκής δίπλα στα παιδιά μας στους κόπους και στις αγωνίες τους.
Για τα παιδιά που θα επιλέξουν άλλο δρόμο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή θα ξαναπροσπαθήσουν την επόμενη χρονιά, εύχομαι καλή αρχή με δύναμη και αισιοδοξία. Η χώρα έχει ανάγκη από νέους δυνατούς και καταρτισμένους σε κάθε ειδικότητα. Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, οφείλουμε να στηρίξουμε το όραμα και την πίστη των νέων μας για το μέλλον. Οι νέοι μας αυτοί θα είναι οι νέοι επιστήμονες και εργαζόμενοι που θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας Ελλάδας της προόδου, της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης».

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Επαγγελματική προοπτική;καινοτομία;ανάπτυξη;Τα ψεύτικα, τα λόγια, τα μεγάλα...Με τα ευχολόγια κ. βουλευτά, δουλείαν κί'νεται.Απο την μία πλευρά μιά χώρα χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, χωρίς κονδύλια για την έρευνα,με φορομπηχτική πολιτική που οδηγεί σε απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και απο την άλλη, ένα υπουργείο Παιδείας που αδιαφορεί για έναν ρεαλιστικό επαγγελματικό προσανατολισμό των υποψηφίων, τους οδηγούν σε υπερκορεσμένα επαγγέλματα και επομένως σε λάθος επιλογές σπουδών.Η Ελλάδα έχει πήξει εδώ και χρόνια απο δικηγόρους,φαρμακοποιούς,γιατρούς,πολιτικούς μηχανικούς,και άλλους, και η πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει έγκαιρα τους νέους να στραφούν αλλού, πού και γιατί.
    Τώρα όσο αφορά ''τα συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που δίνουν την μάχη της προετοιμασίας'' γελάμε πικρά ,εκτός κι'άν αναφέρεται ο κ.βουλευτής στους καθηγητές της χρυσοπληρωμένης παραπαιδείας των κάθε λογής φροντιστηρίων, που σαρώνουν την χώρα εδώ και μισό αιώνα και ως παγκόσμια αρνητική πρωτοτυπία.
    Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή και σε ποιούς απευθυνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον στους αλήτες εκπαιδευτικούς που τα αρπάζουν ενώ είναι διορισμένοι. Η τοπική κοινωνία του Κιλκίς τους γνωρίζει αλλά δεν τους καταγγέλει άρα είναι συνυπεύθυνη. Όλοι γνωρίζουν για τον "οικονομολόγο από το 2ο Λύκειο Κιλκίς που κάνει ιδιαίτερα στους ίδιους τους μαθητές του Λυκείου του. Και όλοι γνωρίζουν για τη φιλόλογο από το 1ο που επίσης κάνει το ίδιο. Ολοι ξέρουν και για τους αποσπασμένους στην δευτεροβάθμια που κάνουν κι αυτοί ιδιαίτερα. Καταγγείλτε τους κυριοι γονείς αλλιώς να το βουλώσετε και να μη μιλάτε για παραπαιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.