Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

3η Πτέρυγα: Το δούλεμα πάει σύννεφο!

 "Ο ΘΠαραστατίδης ανέλαβε την πρωτοβουλία προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. ΜΤιμοσίδηη οποία  πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο την Τρίτη 1 Μαρτίου.Στην συνάντηση αυτήστην οποία συμμετείχαν και οι τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας,αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν τα ποσά της εγγυητικής του εργολήπτη που ανέρχονται σε 400.000€ περίπουγια να διορθωθούν όλες οι ατέλειες και κακοτεχνίεςώστε το κτίριοαφού καταστεί λειτουργικόνα παραδοθεί άμεσα προς χρήσηΑυτή η λύση αποφασίστηκεαφού πρώτα δοθεί προθεσμία ενός μηνός από την τεχνική υπηρεσία της πρώην νομαρχίας στον εργολάβο να προχωρήσει σε αποκατάσταση των ζημιών."
Αυτά ανέφερε δελτίο τύπου του βουλευτή μας, που εκδόθηκε τον περασμένο Μάρτιο για το θέμα της 3ης Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς. Οπότε, τον Απρίλιο είχε παρέλθει η προθεσμία προς τον εργολάβο. Έκτοτε πέρασαν αισίως, κοντά 5 μήνες. Είδατε εσείς να διατίθενται αυτές οι 400.000 ευρώ και να παραδίδεται ολοκληρωμένη η πτέρυγα-γεφύρι της Άρτας; Εμείς, πάντως, όχι.

Ε, ρε, δούλεμα που συνεχίζει να πέφτει σ` αυτόν τον τόπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.