Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη Γκουντενούδη στη Μονή Πενταλόφου

Το Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Χρ. Γκουντενούδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επίσημη ενημέρωση για το επικείμενο Συνέδριο με θέμα το Μοναχισμό που διοργανώνεται στο Ιερό Κοινόβιο το διήμερο 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Γκουντενούδης ενημερώθηκε από τον Καθηγούμενο του Κοινοβίου Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο, τον οποίο και συνεχάρη για την ιδέα και την διοργάνωση του Συνεδρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την λαμπρή πορεία του Ιερού Κοινοβίου στα 30 έτη από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.
“Το Ιερό Κοινόβιο, τόνισε ο κ. Γκουντενούδης, κατέστη πραγματικός φόρος oχι μόνο για τη Διακονία της Πίστης αλλά και για την κοινωνική, πνευματική και πολιτιστική ανέλιξη της ευρύτερης περιοχής. Η παρουσία και η δράση του πρέπει να υποστηριχθούν με κάθε δυνατό μέσο ώστε το Ιερό Κοινόβιο να συνεχίσει το θεόπνευστο έργο του. Με εκδηλώσεις υψηλών απαιτήσεων, όπως το επικείμενο Συνέδριο για το Μοναχισμό. Η περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια των εκκλησιαστικών – θρησκευτικών μονάδων όλου του νομού σε κάθε τους προσπάθεια. Ευελπιστούμε δε ότι ο πήχης θα ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά πιθανόν και με εκδηλώσεις συνεργασίας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.