Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αυξήσεις ως 25% στα τρένα

Θα μπορούσε νάναι και η "φωτογραφία της ημέρας"!
(Απ` το mykines.blogspot.com)
Έως και 25% ακριβότερα θ` αναγκαστούμε να πληρώνουμε τα εισιτήρια των τραίνων από μεθαύριο Κυριακή 21 Αυγούστου. Οι αυξήσεις που αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφορούν κυρίως τη γραμμή που χρησιμοποιούμε εμείς οι Κιλκισιώτες περισσότερο, δηλαδή την Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη-Αθήνα.
Οι αυξήσεις θ` αφορούν την έκδοση εισιτηρίων έως και 48 ώρες πριν το ταξίδι. Σε περίπτωση, όμως, που η κράτηση γίνει νωρίτερα από δυό 24ωρα, η αύξηση θάναι μικρότερη. Περιορισμός του ποσοστού αύξησης θα υπάρχει και σε περίπτωση που το εισιτήριο εκδοθεί μέσω Διαδικτύου, αλλά τότε θ` απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Αναλυτικά, αν ο επιβάτης κλείσει το εισιτήριο έγκαιρα (το λιγότερο 48 ώρες πριν το δρομολόγιο), θα έχει έκπτωση 15%, αν το κάνει και μέσω Διαδικτύου θα δικαιούται άλλη μια έκπτωση 10% και αν το εισιτήριο είναι μετ’ επιστροφής θα υπάρχει έκπτωση 20%. Η συνολική, όμως, έκπτωση δεν θα είναι 45% αλλά 40%, καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ βάζει αυτό το πλαφόν.
Με τις υγείες μας, λοιπόν, οι αυξήσεις και ...καλά μας ταξίδια!

1 σχόλιο:

  1. Αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποσχεθεί οτι στην διαδρομή μας θα συναντάμε τέτοιες θεογκόμενες και με όλα τα υπονοούμενα της φωτογραφίας, τότε εγώ θα χρησιμοποιώ μόνον τραίνο και χαλάλι οι αυξήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.