Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τέσσερα νέα διόδια στην Εγνατία

Τέσσερις νέοι σταθμοί διοδίων αναμένεται ν` αρχίσουν να λειτουργούν απ` τον επόμενο μήνα στην Εγνατία Οδό. Πρόκειται για τα διόδια σε Ανάληψη Λαγκαδά, Ίασμο Κομοτηνής, Μαλακάσι και Τύρια Ιωαννίνων, τα οποία είναι ήδη έτοιμα και περιμένουν τις υπογραφές του υπουργού Μεταφορών, Γ. Μαγκριώτη, για να τεθούν σε λειτουργία. Κάτι, που αναμένεται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Την λειτουργία των διοδίων θ` αναλάβει η εταιρία "Αττικές Διαδρομές".

Έτσι, ενώ απ` τη μια η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι θα μειωθούν οι τιμές των διοδίων, απ` την άλλη εγκρίνει τη λειτουργία νέων. Όσο για τα "ηλεκτρονικά διόδια" αποδεικνύονται όνειρο απατηλό! Πάντως, οργανώσεις πολιτών όπως το κίνημα "Ακρίβεια Στοπ" αναμένεται ν` αντιδράσουν με πολλούς τρόπους στη λειτουργία των νέων διοδίων.
Κατα τ` άλλα, η Εγνατία έγινε για να εξυπηρετήσει το εμπόριο και ν` ανοίξει δρόμους προς τις αγορές της Ανατολής και της Δύσης, καθώς και για να συμβάλει στην ανάπτυξη απομακρυσμένων περιοχών! Ε, ρε, δεν πληρώνω που τους χρειάζεται!

3 σχόλια:

  1. Μαγκριώτης !! Το πιό ύπουλο, υπεροπτικό,ναρκισσιστικό και αλαζονικό πολιτικό υποπρο'ι'όν της κυβέρνησης.Ποτέ δεν έκανε κάτι που να υποσχέθηκε.Αντίθετα, πάντα προσπαθούσε να 'θολώνει τα νερά' με μεγάλα λόγια,για να μπορεί ο ίδιος να εξυπηρετεί, τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.Κρίμα που δεν τον πήραν εγκαίρως χαμπάρι οι ψηφοφόροι και να τον στείλουν στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαγκριώτης είναι το δέντρο. Από πίσω του είναι ολόκληρο δάσος από ψεύτες, ανίκανους και αλαζονικούς Μαγκριώτες...
    Μιλάμε για ένα μάτσο ΠΡΟΔΟΤΕΣ αυτής της κακόμοιρας χώρας που ξεπουλιέται εδώ και καιρό!
    Να δούμε οι πολίτες της πότε θα ξυπνήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μαγκριώτης είναι ένας εγωπαθής εξυπηρετητής συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.