Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

"Αργυρουπολίτικα" την Παρασκευή και το Σάββατο

Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται η ετήσια εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου Αργυρούπολης, στην μεγάλη πευκόφυτη αυλή του σχολείου και της εκκλησίας του χωριού. Η εκδήλωση καθιερώθηκε στη συνείδηση των απανταχού αργυρουπολιτών και των φίλων τους ως ευκαιρία συνάντησης φίλων και συγγενών.

Φέτος το πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή 26 Αυγούστου με σύγχρονη και λαϊκή ελληνική μουσική, με γνωστούς νέους καλλιτέχνες του Κιλκίς.
Το Σάββατο 27 Αυγούστου οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τραγούδια. Τέλος, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 10 το πρωί, στο πεδίο βολής Αργυρούπολης, στον Γαλλικό ποταμό, στην πίστα που κατασκευάστηκε, θα γίνει εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, για πρώτη φορά στο Δήμο Κιλκίς.Οι τιμές των εδεσμάτων και των ποτών παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές για να είναι προσιτές σε όλους. 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΧΩΡΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011 (βράδυ)
21:00 – 22:00ALANDULAN BAND του Πολυάνειου ωδείου της Ι.Μ. Κιλκίς.
Σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική.
22:00 – 24:00Έντεχνη και λαϊκή μουσική με συνοδεία από ακορντεόν, μπουζούκι λαούτο και κιθάρα.12:00 – 04:00Παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τραγούδια με νέους τοπικούς καλλιτέχνες.  Σάββατο 27 Αυγούστου 2011 (βράδυ)
Παραδοσιακή ποντιακή μουσική και τραγούδια με νέους τοπικούς καλλιτέχνες. 
Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 (πρωί)
ΧΩΡΟΣ: ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ.
10:00 – 14:00Εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Scrabl, ATV (Γουρούνες), buggy
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.