Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Με προσδοκίες στο πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων ο ΓΑΣΚ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε-Ν θα διεξαχθεί το προσεχές σαββατοκύριακο στο στάδιο «Αλκαζάρ» της Λάρισας. Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα κατεβάσει σε αυτούς τους αγώνες έξι αθλητές και μια αθλήτρια με φιλοδοξία να διεκδικήσει από όλους  κάτι περισσότερο από μία απλή συμμετοχή.

Ο Παναγιώτης Βαιτσούδης κατεβαίνει, αν και με ελλειπή προετοιμασία φέτος λόγω σχολικών υποχρεώσεων, για να είναι όπως και πέρυσι στην οκτάδα στον τελικό στη δισκοβολία. Ο Πάνος είναι μεγάλος πρωταθλητής και η εμπειρία του θα μετρήσει περισσότερο από την έλλειψη προετοιμασίας. Τα ίδια ισχύουν και για τον αδελφό του  Λάζαρο Βαιτσούδη,  που με ελάχιστες προπονήσεις θα προσπαθήσει να είναι στην οκτάδα στη σφαιροβολία, ενώ θα αγωνιστεί και αυτός στη δισκοβολία με στόχο μια θέση στο τελικό.

Ο  Δημήτρης Μιχαλόπουλος Γ’ λυκείου και αυτός φέτος έχει μόνο μια επίσημη κούρσα στα πόδια του και ελάχιστες προπονήσεις. Ωστόσο είναι μεγάλος αθλητής και αν καταφέρει να …βγάλει όλη την κούρσα θα βαθμολογηθεί σίγουρα στα 100 μ, ακόμη κι αν δεν φτάσει ως τον ενώ θα αγωνιστεί και με την  σκυταλοδρομία 4 Χ 100 .
Ο Λευτέρης Κεσίδης , πρωτοετής φοιτητής φέτος στην Κομοτηνή δεν έκανε την προετοιμασία που θα ήθελε, ωστόσο παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη στα  σπριντ και  θα είναι και βασικό στέλεχος της ομάδας που  θα κάνει και 4 Χ 100 μ
 Ο «πιλότος» μαθητής της Σχολής Ικάρων   Άγγελος Σαχπάζης, θα έρθει κατευθείαν από την Αθήνα για  να κάνει 110μ εμπόδια με φιλοδοξία να κάνει την έκπληξη πετυχαίνοντας την είσοδο στον τελικό του αγωνίσματος, ενώ θα τρέξει και σκυτάλη. Τέλος την  σκυταλοδρομία θα στελεχώσει ο Κώστας Ευθυμιάδης που ήταν και αυτός φέτος στην Γ’ λυκείου και προπονήθηκε ελάχιστα.
Αν η ομάδα που θα πάρει μέρος στα 4Χ100 είχε έστω και δύο μήνες προπόνηση τώρα θα συζητούσαμε μόνο για το χρώμα του μεταλλίου. Με τα τωρινά δεδομένα  τα παιδιά με μόνα όπλα το πολύ μεγάλο ταλέντο τους και την εμπειρία τους θα παλέψουν με  αρχικό στόχο την οκτάδα και ίσως, αν πετύχουν οι αλλαγές, να  κάνουν την έκπληξη για κάτι περισσότερο. Σημασία έχει ότι θα τρέξουν για την ομάδα τους και σίγουρα θα  προσφέρουν σημαντικά.
Τέλος, η μικρή της αποστολής Ευαγγελία Κωνσταντινίδου που είναι ακόμη κορασίδα θα αγωνιστεί στα 10.000 μ βάδην. Η Βαγγελίτσα έχει μεγάλη επίδοση φέτος στα πόδια της αλλά και πολύ ισχυρές αντιπάλους. Τι περιμένει; Σίγουρα μια θέση στην εξάδα αν όλα πάνε καλά, γιατί με το βάδην που κρύβει πολλά απρόοπτα, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, και από εκεί και πέρα ότι έρθει καλύτερο.
Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές Φίλιππος Μισαηλίδης και Δέσποινα Φωτιάδου και οι έφοροι του στίβου του ΓΑΣΚ Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.