Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ξαναχτύπησε ο Μιλτιάδης!

Ο Μιλτ. Παπαϊωάννου δεν ήταν που όταν τα βρόντηξε ο Γ. Φλωρίδης είχε πει εκείνο το αλήστου μνήμης "φεύγουν όσοι είναι δειλοί και ένοχοι"; Ε, λοιπόν, αυτός ο απίθανος τύπος ξαναχτύπησε σήμερα. "Άλλο οι διαδηλώσεις κι άλλο τα τσαντίρια", είπε για τους "αγανακτισμένους" της Πλατείας Συντάγματος.
Κι άλλο οι ρομπ ντε σάρπ και οι σουίτες, έτσι δεν είναι κύριε υπουργέ μας, που είσαι 35 χρόνια στον αφρό;

1 σχόλιο:

  1. Η ανίατη αρρώστια των ανθρώπων της εξουσίας λέγεται αλλαζονεία. Η επι μακρόν αλλαζονεία μεταπίπτει ενίοτε στην ανοησία.Στην συγκεκριμένη περίπτωση του κατ'επάγγελμα πολιτικού έχουμε ένα κλασσικό δείγμα. Και μετά σου λένε, οι δήθεν καθωσπρεπιστές, οτι δεν πρέπει να γιαουρτώνουν οι πολίτες αυτούς που τους προσβάλλουν σχεδόν καθε μέρα. Κύριοι πάρτε το χαμπάρι,η εποχή της ανοχής έλαβε τέλος.Δεν έρχονται άγριες μέρες μόνον για τους πολίτες, αλλά και γι'αυτούς που τις προκάλεσαν.Οι μάσκες έπεσαν και ο κόσμος βλέπει τα πραγματικά πρόσωπα, και αυτά είναι των σύγχρονων τυράννων. Τα τω Καίσαρος τω Καίσαρι λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.