Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Βαριές "καμπάνες" για βασανισμό ζώων

Επειδή τελευταία είχαμε πάλι κρούσματα βασανισμού κατοικίδιων στο νομό μας, να πούμε ότι το νέο νομοσχέδιο για την προστασία των ζώων πήρε το "πράσινο φως" για να κατατεθεί στη Βουλή. Και μεταξύ άλλων προβλέπει ποινές φυλάκισης ως 5 χρόνια και πρόστιμα ως 30.000 ευρώ για όποιον κακοποιεί ή σκοτώνει ζώο. Το νομοσχέδιο προβλέπει, επίσης, πρόστιμα ως 600 ευρώ για όποιον δεν μαζεύει τις ακαθαρσίες του ζώου του, υπηρεσίες καθαριότητας που θ` απομακρύνουν νεκρά ζώα απ` τους δρόμους κ.α. Τέλος, οι ζωόφιλοι θα μπορούν να φιλοξενούν σε διαμερίσματά τους μέχρι δυο κατοικίδια, ανεξάρτητα απ` τον κανονισμό της πολυκατοικίας.
Πολύ καλό το νομοσχέδιο, για να εφαρμοστεί ως νόμος

3 σχόλια:

  1. Να το δούμε και στην πράξη επιτέλους!!!Αρκετά πια με τα κτήνη που κακοποιούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουν να πεσουν 600αρια στο κιλκις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε ένα 600 δεν θα πέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.