Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Οι δραστηριότητες του «Άγιου Τρύφωνα» Γουμένισσας

Στις 4 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο μπάσκετ Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η 4η επίδειξη μοντέρνου χορού που εδώ και ένα χρόνο εντάσσεται στα πλαίσια του συλλόγου.

Στις 19:30 πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο χώρο με την προσδοκία να παρακολουθήσει ένα ξεχωριστό θέαμα. Το μέλος του συλλόγου κ. Νίκη Τοσιλιάνη έκανε την έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάζοντας τα 3 χορευτικά τμήματα καθώς και τη συνολική πορεία της δασκάλας μοντέρνου χορού – χορογράφου κ. Λόρεν Φόστερ.
Η κ. Φόστερ φοίτησε στις σπουδαιότερες σχολές και ακαδημίες της Ευρώπης, ασχολήθηκε με το χώρο της τηλεόρασης σαν χορογράφος και μοντέλο αλλά και στο διαφημιστικό τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Φώτης και ο Πάνος Μεταξόπουλος, η Μαριάννα Τόλη κ.α.


Η επίδειξη διήρκησε δύο ώρες και ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει διάφορα χορευτικά (hip-hop, jazz , r’n’b’, μοντέρνο κ.α.). Σημαντική εντύπωση έκανε ότι σε κάθε χορευτικό κομμάτι οι χορευτές άλλαζαν την ενδυμασία τους, προσαρμόζοντας την στο εκάστοτε είδος χορού. Ο κόσμος επικρότησε την προσπάθεια των χορευτών καθώς και της χορογράφου με χειροκροτήματα και επευφημίες.
Στις 26 Ιουνίου το εφηβικό τμήμα παραδοσιακών χορών του συλλόγου συμμετείχε στο 7ο Αντάμωμα Θρακιωτών το οποίο φέτος το οποίο έλαβε χώρα στο Κιλκίς. Στο Θέατρο Λόφου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση συμμετείχαν 14 πολιτιστικοί σύλλογοι. Οι χορευτές κατάφεραν με την συνολική τους παρουσία να αποσπάσουν θετικές κριτικές καθώς και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στις 28 Ιουνίου ο σύλλογος συμμετείχε στις θρησκευτικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις του Στάθη, καταφέρνοντας για ακόμα μία φορά να εντυπωσιάσει με το χορό και τις φιγούρες του.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.