Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πρωτιές για τον Γ.Σ. Μανδρών σε Πανελλήνιους Διασυλλογικούς

Συνεχίζοντας ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ την παράδοση του στις ρίψεις, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στους Πανελλήνιους Διασυλλογικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στα Τρίκαλα στις 16 – 17 Ιουλίου με τους αθλητές Ζώτο Κυριάκο και Ζώτου Δήμητρα .'Ετσι, ο προπονητής Ιωάννης Χρίστογλου απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του εκτοξεύοντας το σύλλογο  στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. 

Ο αθλητής Ζώτος Κυριάκος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 58,70 μ. και την δεύτερη θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 16,19 μ. Η αθλήτρια Ζώτου Δήμητρα με επίσημη καλύτερη επίδοση 37,74 μ. κατάφερε να κατακτήσει επίσης την πρώτη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας και την δεύτερη θέση στο αγώνισμα της σφυροβολίας με επίδοση 56,02 μ. 
Επίσης διέπρεψαν και οι αθλήτες Προδανάς Αλέξιος και Στράντζαλης Δημήτριος ενισχύοντας βαθμολογικά το σύλλογο , αφού κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της σφυροβολίας .
Συγκεκριμένα ο αθλητής Προδανάς Αλέξιος κατέκτησε την έβδομη θέση με επίδοση 50,28 μ., και ο αθλητής Στράντζαλης Δημήτριος την ένατη θέση με επίδοση 49,90 μ.
Ας σημειωθεί τέλος ότι οι αθλητές του συλλόγου Ζώτος Κυριάκος και Ζώτου Δήμητρα συνεχίζουν τις προσπάθειες τους πλέον της με τα χρώματα της ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με πρώτη τους εμπειρία στους αγώνες που θα διεξαχθούν στα Γιαννιτσά στις 20 – 21 Ιουλίου.
Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές μας και ελπίζουμε να μπορέσουν να μας κάνουν για άλλη μια φορά υπερήφανους.
Τέλος ο Γ.Σ. ΜΑΝΔΡΩΝ ευχαριστεί το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική του ενίσχυση με τo 500,00€ καθώς και τους Ζώτο Γιώργο ( ΖΩΤΟΣ Α.Ε.Ε.Δ. ) και Γιαννούλη Παναγιώτη (ANATOMIC HELP ), για την συνεισφορά τους στο σύλλογο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.