Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Γκουντενούδη με προέδρους τοπικών συμβουλίων

Τα ζητήματα που αφορούν στο οδικό δίκτυο εντός και εκτός των οικισμών, κυριάρχησαν  στη συνάντηση συνεργασίας που είχε ο αντιπεριφερειάρχης, Χρ. Γκουντενούδης, με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του πρώην Δήμου Κιλκίς, σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου, στο γραφείο του.
Οι πρόεδροι έθεσαν τα ζητήματα του οδικού δικτύου, κυρίως αυτού που αφορά στην σύνδεση με την πρωτεύουσα του δήμου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Σταυροχώρι, με τη  διέλευση βαρέων κυρίως οχημάτων μέσα από τον οικισμό, ενώ υπάρχει ο περιμετρικός δρόμος που οδηγεί στη ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι αυτό που απαιτείται άμεσα είναι τόσο η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών (στοιχειώδης διαπλάτυνση) όσο και η σήμανση με αλλαγή παλαιών και τοποθέτηση νέων πινακίδων. Προς την κατεύθυνση αυτή θα βοηθήσει και η συστηματική διαγράμμιση των δρόμων. 
Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Π. Θωμαΐδης και κ. Αν. Βεργίδης, ενώ συμμετείχαν οι πρόεδροι Σταυροχωρίου κ. Ιω. Αρβανιτίδης, Καστανέων κ. Δ. Πετροκιλίδης, Μεγ. Βρύσης κ. Π. Παυλίδης, Χωρυγίου κ. Π. Μιχαηλίδης, Μεσιανού κ. Αν Ιασονίδης, Κρηστώνης κ. Αθ. Μουλλάς, Βαπτιστή κ. Αν. Ματθαίλης και Λειψυδρίου κ. Αλ. Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.