Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο τελικός μπάσκετ της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος»

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης της 71 Α/Μ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας μεταξύ των Μονάδων της 116 Αερομεταφερόμενης Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού και του 71 Αερομεταφερόμενου Λόχου Διαβιβάσεων.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα των Διαβιβάσεων, από την οποία διακρίθηκαν κατά σειρά οι, Γαλανίδης Ελευθέριος (αγωνίζεται επαγγελματικά στη ΦΛΟΓΑ Πολίχνης), Ξωνίκης Αχιλέας, Φλώρος Βασίλειος, Παρούσης Παναγιώτης, Γονιδάκης Εμμανουήλ και Κουκουράβας Δημοσθένης. Από τους ηττημένους διακρίθηκαν οι Αμαραντίδης Κυριάκος και Τσελεκίδης Γεώργιος.


Στον αγώνα, ο οποίος ήταν αμφίρροπος μέχρι το τελευταίο λεπτό, παρέστησαν αντιπροσωπείες οπλιτών και στελεχών των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων της Ταξιαρχίας με τους διοικητές τους. Το κύπελλο στην ομάδα του 71 ΛΔΒ απένειμε ο Υποδιοικητής της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης Πεζικού Θεόδωρος Κουλούρης μαζί με τον πρώην καλαθοσφαιριστή και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νομού ΚΙΛΚΙΣ, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, ο οποίος σημειωτέων είναι και πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών ΚΙΛΚΙΣ.
Η Ταξιαρχία ευχαριστεί θερμά και τους άριστους διαιτητές, που ήταν ο Κιλκισιώτης  Δεπούδης Παναγιώτης, μέλος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΟΔΚΕ) και ο Λαδάς Κων/νος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.